2777
2789

وسایلم رسید دوتا کارگر گفتم بگیر وسایلم بزارم تو اتاقم 

موقع رفتن بهم گفت کارتت و بده باهاشون حساب کنم!!

خودم شاغلم ولی پدرمم پولدار

یه میلیون هم تا حالا نداده بگه دخترم بیا این کمکت 

😭😭😭

خیلی ناراحت شدم 

میخواست ماشین بخره برای فرار مالیاتی کرد به اسم من

علاوه بر اون یه ماشین مدل پایین تر هم داریم 

الان اون ماشین و همه به اسم میشناسن و من ازش استفاده میکنم و باهاش میرم سرکار  

چندماه دیگه میخوام برم سر خونه زندگیم 

مطمئنم میگن ماشین نبر یا اون مدل پایین ببر 

و مطمئنم شوهرم سرکوفت میزنه 

چون پدر خودش فوت شده و مادرش دست تنها دو تا جهاز داده و خواهراش هم شاغل نیستن 

بعد پدر من یک تومن هم کمک نکرد 

چیکار کنمممممم😭😭

ببخشید این وسط جا داره بگم غلط میکنه سرکوفت بزنه شوهرت

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت نگو بابام نمیده بزار فکر کنه اون میده و پشتته

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

نزار همسرت بفهمه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دیگه مستقل بودن اینجاس بده.خدا پدرتو حفظ کنه. منم شاغلم و دارم جهازمو خودم میخرم/

چند وقت پیش ی پوله یهویی مبلغ بالا دستم اومد دادم به پدرم گفتم ماشین و عوض کن.

ماشین وعوض کرد  و شییرینی ماشین جدید به خواهرم پول  داد.

الانم بعد 4 ماه من یک بارم سوار اون ماشین نشدم

به شوهرت نگو بابام نمیده بزار فکر کنه اون میده و پشتته

جلو شوهرم یه بار گفت با پول وامت ده تا جهزیه میشه خرید و فلان یکی دوبار رفتیم با شوهرم خریدیم آوردیم با ذوق نشون دادیم فقط غر زده شوهرمم یه بار گفت پول خودت هم غر میزنه چه برسه به پول بده واقعا هم راست میگه جوابی نداشتم بدم  

کاملا مشخصه نمیده 

کار به شوهرت ندارم عزیزم شما منت روی سرش داری، اما به بابات تیکه بنداز وقتی وضعش خوبه وضیغش بوده کل ...

پسر داییم  عمل داشت 

زنگ زد بهشون که شماره کارت بفرستین پول بزنم و فلان

منم گفتم پول دارین به من کمک کنین دارم پاره میشم برگشت گفت تو که خودت پول داری بخر باید به ما هم کمک کنی 

خواهرانه بهت میگم اولا به همسرت ربطی نداره چه تو پول بدی چه پدرت ایشون که خرج نکرده دوما هیچ وقت بد ...

من که نمیگم خودش میبینه و خدایی هم نجیب چیزی نمیگه ولی اگه هم بگه که شده بگه واقعاااا بهش حق میدم 

جلو شوهرم یه بار گفت با پول وامت ده تا جهزیه میشه خرید و فلان یکی دوبار رفتیم با شوهرم خریدیم آوردیم ...

بگو آره غر میزنه چون وظیفه ی من و بابام نیست جهاز بخریم وظیفه ی توئه اصلا اجازه نده اینجوری پررو پررو نظر بده