2777
2789
عنوان

بچه آخر

30 بازدید | 3 پست

بچه آخرم و همیشه از بچگی بهم میگفتن اضافی ، مامانمم اصلا دوستم نداره همش موهامو میکشید و محکم میخوابوند تو گوشم ، پارسالم بهم گفت یک ریالم خرج کفن و دفنت نمیدم ! امسالم که فهمید از حرفش ناراحتم گفت خاک توسرت مگه نمیدونی وقتی بمیری هیچی حالیت نمیشه ؟ دیگه چه فرقی میکنه چه خاکت کنیم ، چه جنازتو بندازیم تو بیابونا😢💔

درسته مامانم منو نمیخواسته ، ولی چه جور دلش اومده به یه انسان این حرفو بزنه؟؟؟💔

فکر میکنی بابا از دست مامانا ناراحت نباش همه اینطورن مام به خواهر اخریم بخایم سر ب سرش بذاریم مییگم ...

لطفا بهش نگید اگه واقعا دوسش دارین ، شما به شوخی میگین ولی اون واقعا قلبش‌میشکنه ، آخه میدونی مامانم فهمید از حرفش ناراحتم ولی بدترشو بهم گفت ، به خواهرای دیگم اینجوری نمیگه ، جونش رو خواهرام بالا میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.