2777
2789

موهام مشکی و لایت قهوه ای قدیمی و پروتئین داشت برای آمبره 3 ملیون گفتن موهام حجمش متوسط تا بند سوتین

کاراشم قشنگه خوبه، میدونم میتونه مدل خوب در بیاره 

ولی خب فکر میکنم داره میچاپتم

د

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل عید برا ی رنگ کرم استخونی اونم فقط پشت موهام ی تومن دادم رنگش ک زرد عقدی دراورد هیچی موهامم سوزوند قشنگ از وسط کنده میشدن میریختن مجبور شدم کوتاه کردم موهامو💔 هنوز جای اون پوله میسوزه اگه زبون داشتم ی قرون هم نمیدادم بهش

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

زیاد نیست خوبه 

ولی اگه جایی خیلی زیاد گفتن بهتون خودتون رنگ مو بگیرید ببرید رنگ کنن خییلی کمتر میشه هزینش

خالم رنگ موهایی ک خود آرایشگاه میگه میگیره میبره 

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌