2777
2789
عنوان

موقعیت کار در دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگم چقدر اینجا با کارفرما چک و چونه بزنی با کارگر همینطور کلا خودشم خیلی تو فکر تغییر شغل بود و ...

ای بابا پس هر طور شده راضیش کن بگو تا کی جنگ اعصاب میخای کنی با بقیه برو ی آرامشی داشته باشیم

احتمالا بیشتره ها درآمدش چون جوشکاری تو ایران درآمدش خیلییییی رقم بالاتر از اینه

منم حس میکنم دورغ میگه واسه اینکه اجاره زیاد مامانم نگیره 

مامانمم سااااااده ولی در گذشته از این مامانمم میگه هرکی باشه هرچی باشه من قیمت کم میگم ک برکت داشته باشه واسم راضی باشه

دقبلا همچین آدمی هم هست😄

تقریبا همه آدما اینجوری هستن خودمونم همیشه دنبال اینیم تقصیر و بندازیم گردن بقیه 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تقریبا همه آدما اینجوری هستن خودمونم همیشه دنبال اینیم تقصیر و بندازیم گردن بقیه 😂

اره دیگه باید خیلی بهش نگم بذارم ببینم خودش سبک سنگین کنه توکل بخدا تا ببینی رزقمون کجا باشه

منم حس میکنم دورغ میگه واسه اینکه اجاره زیاد مامانم نگیره مامانمم سااااااده ولی در گذشته از این ماما ...

حس نکنین مطمین باشین من جوشکار میشناسم تو یه شهر کوچیک خودش میگه صد تومن سودو راحت دارم هرماه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من میگم این دوماه طلاهام کمه اما میفروشم منم میام هم ف... هم تماشامیگه ن اگ نصرفید طلاهات میره الکی

بگو الکی نیست یه خانواده کنار هم زندگی می کنیم کجایی دنیا باشه مهم نیست ، انگار رفتیم ماه عسل ، یا یه مسافرت تفریحی 

اره دیگه باید خیلی بهش نگم بذارم ببینم خودش سبک سنگین کنه توکل بخدا تا ببینی رزقمون کجا باشه

ایشالا هرچی صلاحه براتون رقم بخوره 

حس نکنین مطمین باشین من جوشکار میشناسم تو یه شهر کوچیک خودش میگه صد تومن سودو راحت دارم هرماه

هعی چی بگیم خاهر همیشه فک میکنیم طرف مث خودشون صاف و صادق باهامون جلو میاد 

آقاهه ب مامانم خانم فلانی از وقتی از پیش شما رفتیم گره افتاد ب کارمون نزدیک دوسال اسمم نوشتم در نیومد برگشتنی اینجا همه چیمون درست شد و اسمم دراومد همیشه میگه ب لطف نیت شما اسمم دراومد

اینقدر مامانم خیر خاهه بقیس یکی خیر خاهش نیست😔💔

هعی چی بگیم خاهر همیشه فک میکنیم طرف مث خودشون صاف و صادق باهامون جلو میاد آقاهه ب مامانم خانم فلانی ...

متاسفانه این دنیا جای آدمای مهربون و از خودگذشته نیست دیگه 

چند سال بعد فارغ التحصیلی تونستن اقامت کنن؟منم دانشجو پزشکیم خیلی دوست دارم زودتر برم😭

ایشون یک سال تخصصشو گرفته بود 

من و پارتنرمم داریم اپلی میکنیم حدود دو سال درگیر بودیم البته آسه آسه پیش رفتیم که طول کشید پارتنرم هم یک ساله تخصصش رو گرفته اما من سال اولمه 

دعا کنید برام🩷 

ایشون یک سال تخصصشو گرفته بود من و پارتنرمم داریم اپلی میکنیم حدود دو سال درگیر بودیم البته آسه آسه ...

موفق باشین عزیزممم

یعنی منم اگه برا تخصص بخونم میتونم قبل ۳۰ برم؟🥲 الان ۱۸ سالمه و سال اولمه ولی واقعا این شرایط چند وقت اخیر خیلی ناامیدم کرده از طرفیم میبینم پزشکای عمومی درآمدی ندارن بعضی وقتا به انصراف فک میکنم

بعد چه تخصص و چه کشورایی راحتتر اقامت میدن؟