2777
2789
عنوان

از سگ کمترم اگه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکان کیه؟! 😂😐نبابا من ی مشکل دیگه دارم اینقدر درگیرم ک نمیدونم این ک گفتی کی هست

مشکلت چیه پس؟اشکان برادر زادمه...دختری عاشقش شده بود...نمیدونس این اشکان کلاس ۷ ک بود ۴بار تو یه روز رید بخودش مرد آرزوهاش 

حالا تو ی نفر زیاد مهم نیس راحت باش

من دعام سریع مستجاب میشه 

خوب باید بگی شاید قصدت خیر نباشه برا ما هم شر بشه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

من دعام سریع مستجاب میشه خوب باید بگی شاید قصدت خیر نباشه برا ما هم شر بشه

من استاتر نیستم.شاید خصوصیه دوست نداره بکه.کنجکاوی نکن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
من استاتر نیستم.شاید خصوصیه دوست نداره بکه.کنجکاوی نکن

چشم

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

من دعام سریع مستجاب میشه خوب باید بگی شاید قصدت خیر نباشه برا ما هم شر بشه

پناه بر خدا 😂

جناب دوست داشتی دعای خیر کن دوست نداشتی هم مرسی ک اومدین به تاپیک خدانگهدار 

عرض کردم ک نمیتونم بگم و خیر هست شما نگران نباش

پناه بر خدا 😂جناب دوست داشتی دعای خیر کن دوست نداشتی هم مرسی ک اومدین به تاپیک خدانگهدار عرض کردم ک ...

شوخی کردم ابجی ایشالا حاجت روا بشین 

نگران نباش اگه تهرانی اون مدت برو شهرستان ولی درکل فک نکنم بمیریم فقط روحیمون نابود میشه حالا غصشو ن ...

تهرانی ها همین که یاد بگیرن به بقیه شهرها نگن شهرستانی نصف مشکلاتمون حل میشد 

آقا چون خودم آدم کنجکاویم حستون رو درک می کنم 😂تحصیلی هست حاجتم ( در همین حد)

خوب زودتر بگو 

حالا که گفتی 40 جزع قران برات میخونم