2777
2789
عنوان

نوزادم دارو نمی خوره

83 بازدید | 11 پست

نوزادمن ۲ ماهه است

رفلاکس شدید داره و به پروتئین گاوی هم آلرژی داره

منع غذایی ام را رعایت میکنم 

اما نوزادم هر دارویی میخوره، بالا می یاره

تاحالا چندین بار داروی رفلاکسش  رو دکترش عوض کرده، بالا می یاره، شربت داد، پودر داد، کپسول وگرانول داد، بالا می یاره

تازه الان به تمام داروها انگار حساس شده، داروی دیگه ای هم بهش میدم بالا می یاره

کسی تجربه ای دراین زمینه داره؟؟؟

دکترش هم گفته رفلاکسش  حتما  باید دارو بخوره ودرمان بشه وگرنه  دهانه مری اش تنگ میشه ودرآینده بدغذا میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم 

نی نی منم همین بود

بخاطر حساسیت شدید بود 

شیرخشک دادم خوب شد

ولی با این کارا ان شالله نی نی شما خوب بشه و نیازی به شیر خشک نباشه 

من چنتا پزشک مراجعه کردم گفتن اوج ریفلاکس و کولیک چهارماهگیه،حین شیردهی سرش نسبت ب بدن بالاتر باشه،بعد شیردهی حتما نیم ساعت عمود نگه داشته بشه درحالی ک ب شکم بچه فشار نیاد،شیردهی تیکه تیکه باشه و بین هر تیکه آروغ گرفته بشه مثلاً شیر خودت پنج ده دقیقه ک خورد جداش کن آروغ بگیر دوباره شیردهی رو شروع کن و شیر خشک هر ۳۰سی سی خوبه،شیر خشک ARآنتی ریفلاکس بگیر براش،تشک شیب دار بخوابون،مواد کافئین دار و ادویه زیاد استفاده نکن،ان شالله ب دردت بخوره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

قشنگم نی نی منم همین بودبخاطر حساسیت شدید بود شیرخشک دادم خوب شدولی با این کارا ان شالله نی نی شما خ ...

سلام ممنونم از راهنمایی ات

شیرخودم رو میخوره

شیرخشک نمیخوره به زور بهش بلاک HA روزی چندتا قاشق میدم به زور

اصلا نمیخوره

تشک آنتی رفلاکس هم براش گرفتم 

روی کریر هم اکثرا میخوابه که شیب اش بیشتره

موقع شیردهی هم سرش رو زاویه دار می گیرم و بدنش شیب دار است 

اکثر اوقات خوابش می بره موقع خوردن شیر آروغ گرفتن و بغل کردنش به طور عمودی امکانش نیست چون بیدار میشه  ودوباره شیرمیخوره 

حالا باید این موارد که شما گفتید رعایت کنم بهتر بشه

دخترم موقع داروخونه بالا می یاره، زمانی که گرم بشه هوا بالا می یاره، زمانی که یهو سروصدای بلندی بشنوه که آرامشش بهم بریزه بالا می یاره وموقعی که خیلی تکون بخوره  حالا یا توبغل یا توماشین

سلام ممنونم از راهنمایی اتشیرخودم رو میخورهشیرخشک نمیخوره به زور بهش بلاک HA روزی چندتا قاشق میدم به ...

الهی...

درکت میکنم 

نباید بعد شیر زیاد تکون بخوره

تو محیط ساکت باید شیر بخوره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!