2777
2789
عنوان

من قصی القلب شدم

146 بازدید | 10 پست

رفیق صمیمیم که  با یه بچه فوت شد یا پدر بزرگم که عزیزترینم بود فوت شد 

گریم نگرفت و ناراحت ام نشدم عادی بودم 

الان دیگه خیلی بدتر شدم💔انگار آدم نیستم 😭

قبلا انقد با آدما مهربونم بودم به واسطه کارم که فروشندگی بود

الان از آدما فراری ام 

حتی دیروز همه خانواده رفتن اطراف شهر اما من تنها موندم تا الان از خواب پاشدم 

حس بدی به آدما دارم 

چکار کنم 💔 

متولد فروردین ۸۶ام 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
هرکس که عاقل شد از مردم کناره گیری کرد

از خودمم دارم دور میشم اون آدم خوش قلب قبلی نیستم 

پر نفرت ام💔😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل مالی دارین که کار می کنید ؟از چند سالگی شاغل هستین؟

اوایل اره اما الان اوکی چون عادت کردم کار میکنم نمیتونم خونه بمونم 

از ۱۴

دهه هشتادیا همه ریلکسن

این ریلکسی نیستت

منم متولد فروردین ۸۶ هستم منم فروشنده بود تو کجایی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس