2777
2789
عنوان

هزینه ازمایش تیتر بتا چنده

68 بازدید | 11 پست

ازاد بدون بیمه میدونین چنده؟ 

با بیمه چطور؟ 

میخام ببینم فرقش اگ زیاد نیس دیگ دکتر نرم حوصله ندارم دکتر برم ک فقط اینو بنویسه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص هم باید پول بدی بنویسه تا بیمه قبول کنه، همین آزادبرو زیاد نیست فکرکنم ۲۵۰یا۳۰۰

بازم زنگ بزن خود آزمایشگاه سوال کن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

متخصص هم باید پول بدی بنویسه تا بیمه قبول کنه، همین آزادبرو زیاد نیست فکرکنم ۲۵۰یا۳۰۰بازم زنگ بزن خو ...

اها ممنون عزیزم

۲۰۰ الی ۳۰۰

متخصص لازم نیستا دکتر عمومی هم بنویسه قبول میکنن با بیمه انجامش بدن... من جایی که قرارداد بیممون بود میرفتم بنویسن یعد میبردم ازمایشگاه

البته شاید چون زیاد دادم🙈

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

۲۰۰ الی ۳۰۰متخصص لازم نیستا دکتر عمومی هم بنویسه قبول میکنن با بیمه انجامش بدن... من جایی که قرارداد ...

چقدر زمان میبره تا جواب رو بدن؟