2777
2789

ما باهم خیلی صمیمی بودیم عین برادرم میدونستمش 

تا این که یه هفته پیش بم  ابراز علاقه کرد و گفت  من چند یاله که دوست دارم 

منم محترمانه بش فهموندم که من از بچگی تو رو مثل داداشم میدیدم 

و جواب منفی دادم روز بعدش بم پیام داد که این چالش بود و جرعت حقیقت بازی میکردیم😐🤦🏻‍♀️

منم خیلی سرد جوابشو دادم و بش گفتم شوخیت خیلی جدی بوداااااا ولی خوشحالم که فقط یه چالشبود ولی دیگه از این شوخیا با من نکن 

گذشت تا یه هفته نه من بش پیام دادم نه اون خیلی دلتنگشدم تو این یه هفته😂

بعد یه هفته هم که پیام داد بش گفتم برو همون گوری که تا الان بودی🥲

الانم اون انگار نفهمید چی گفتم😐🤦🏻‍♀️ گفت چیز بدی ازم شنیدی یا من حرف بدی بت زدم؟

وای الان من دیگه نمیدونم چه جوابی بهش بدم😂

الان چی بگم در جوابش؟

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

خب چرا اینو گفتی بهش

یعنی چی مد شده ابراز علاقه میکنن بعد میگن چالش بود

به نظرم ارتباطت رو کم کن باهاش اگه واقعی گفته باشه گناه داره و بهتره فاصله بگیرین از هم

اگه واقعا هم شوخی کرده شوخی جالبی نبوده به نظرم- اگه جدی برداشت میکردی چی؟ پس در هر صورت کار جالبی نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که اینهمه باهاش ارتباط،داری و میشناسیش کی بهتر از این میتونه همسرت بشه ولی فقط باید با خانواده بی ...

چون هم اون سنش کمه هم من 

معلومه که اگه رل بزنیم رابطمون پایدار نمیمونه 

من ۱۸ و اون ۱۷

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

چون هم اون سنش کمه هم من معلومه که اگه رل بزنیم رابطمون پایدار نمیمونه من ۱۸ و اون ۱۷

اها رل که نه همون بهتر بگو برو چند سال دیگه بیا ولی سعی کن شاغل بشی تا اموراتمون بگزره 😂

رفتم چون هرگز ازم نخواستی بمونم😐💔✨️