خواهرم به معنای واقعی ذره ای اعصاب برای هممون نذاشته..
تقریبا میتونم بگم هفته ای یکبار با مامانم قهر میکنه حالا سر چه موضوعاتی به نظرتون؟؟
اینکه بچم رو نگرفتی من برمبازار..
اینکه من حالم خوب نبودمامان برام غذا نفرستادی
مامانم طفلک دیگه خسته شده ازدست کاراش.انتظار داره اگه میخواد بره عروسی یا بازار مامانم اون روز ناهار وشام براش بفرسته .بچش روهم بگیره ..حالا اگه نتونه قهر میکنه.داد میزنه..
به شدت هم مغرور وحسود..توعروسی ومهمونی ها از یک ماه قبل خودش رو میکشه که مبادا ازش کسی بهتر باشه..شاید برای یک مهمونی ساده که بخواد بگیره حداقل از یک ماه قبل تدارکات آماده میکنه..
تومهمونی ها تمام حرفش با بقیه این که:مانتوم شده ۸میلیون..کیفم شده ۵میلیون..خونه خریدیم فلان جا فلان میلیارد..شاید باورتون نشه ولی وقتی فهمید میکاپ من تو عروسی خالم هم قیمت میکاپ خودش شده بود داشت دیوانه میشد😐
..
بارها نشستم باهاش خواهرانه صحبت کردمکه داری همه رو ازخودت دور میکنی اینقدر درگیر مادیات نباش اینقدر از بقیه توقع نداشته باش یکم از زندگیت لذت ببر... حتی همسرش هم تا دیر وقت سر کار میمونه از دست اخلاق خواهرم..هروسیله برقی که مد بشه تو خونه جنگ ودعوا راه میندازه که میخوامش..
از مسخره کردن بقیه هم نگم براتون..فلانی بی کلاس چون بچش رو نفرستاده مدرسه غیردولتی ولی بچه من میره ..
فلانی ۱۰ساله مبلاش رو عوض نکرده..فلانی ترشیده..فلانی دماغش شبیه خرطوم فیل..
صدبار تاحالا همسرم رو مسخره کرده منم اونقدر که حوصله قهر وداد زدنش رو ندارم هیچی نمیگم..
پدر ومادرم ومن وبرادرم وهمسرش واقعا دیگه کم آوردیم...ازبچگی همینجور بوده ولی الان دیگه خیلی شدت پیدا کرده..
هرچه قدر همکه با مهربونی وسیاست میخوایم بفرستیم مشاور قبول نمیکنه..شما بگید جای ما بودین چه میکردین..؟؟؟؟؟؟؟