2777
2789
عنوان

اکسم بعد از یک سال پیام داد بهم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یه دروغای بزرگی بهم گفته بود که بعد از کات متوجه دروغاش شدم ولی تو دلم موند که نفهمید من دروغاشو ...

مال من ک‌بعد سع سال رابطه خیانت کرد و اصلا گردنم نگرفت و رفت و گف اگرم‌کردم خوب کردم میخواستی پای من نمونی سه سال 😂اگ بهت بگم‌چیکارا واسش کرده بودم باور نمیکنی …دست از پا دراز تر برگشت هر روز میومد جلو درمون جلو دانشگاهم حتی کلی تتو مختلف ازم جاهای مختلف بدنش زد ولی  دیگه ارزشی نداشت .اینارو گفتم ک بگم وافعا مجرم همیشه ب صحنه جرم برمیگرده ولی تروخدا حتی جوابشم نده ک بخوای بلغزی یا حتی دیگه یک ثانیه دلت هوایی شه تو روزای سختتو گذروندی پس دیگه حتی در حد یه لحظه از زندگیتو در اختیار اون بی لیاقت قرارنده 

دخترا بد کات سریع حالشون بد میشه چند ماه بد ب خودشون میان پسرا اولا نمیفهمن چ گوه زیادی خوزدن چند ما ...

دقیقا

تا ۴ ماه اول حال روحیم خیلی خیلی بد بود

ولی کم‌کم به مرور زمان بهتر شدم تا جایی که دیگه هیچ حسی نسبت بهش باقی نموند

ولی آقایون ظاهرا کاملا برعکس ما خانومان

بگو خیلی بیجا کردیبعد منتظر بمون تایپ‌کنهتایپ ک کرد سدیع بلاک کن پیامش نرسه بهت

🤣🤣

ولی باور کن ارزش همین بیجا کردی هم نداره

از بی توجهی قطعا بیشتر به هم میریزه و میفهمه دیگه حتی ارزش عصبانیت طرف مقابل رو هم نداره

اگه عصبانی شه طرف فکر میکنه هنوز براش مهمم که عصبانی شده به خاطرم

ولی اگه بی حرف بلاک کنه بهترین کاره