2777
2789
عنوان

بهم تهمت زده

80 بازدید | 9 پست

زن داداشم ب داداشم ب دروغ گفته ک خواهرت چند ساله با پسری و میخوادش  داداشم همون لحظه نیومد بهم گفت وقتی قهر کردن اومد بهم گفت منم ازش عصبی شدم چرا همون لحظه منو با زنت رو در رو نکردی بعد رفتم ب بابام گفتم و بابام شستش گفتم همچین تهمتی الان بزنه بهم فردا ب بقیه اعضای خانواده هم‌میزنه و آتو بگیره اینم بگم ۲ ماه از عروسیشون بیشتر نمیگذره

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به یه ورت

آخه بعدش متوجه رفتار داداشم شدم مثلا با دوستم تلفنی میحرفیدم زنگ میزد همش میگفت با کی حرفی میزنی و سین‌جیم می‌کرد در حالی و قبلا اینطور نبود و من بچه نیستم اینطور حرف بزنه باهام ازش بزرگترم 

عروستون چه جوابی داد؟

دروغ گفته بود فقط سکوت کرد و برادرم ب جاش گفت اشتباه کرده  و خودشم میدونه و ببخشم بعدشم من گفتم نمیبخشمش و بلند شدم  داداشم اومد دنبالم بعد چند دقیقه و گفت ببخشش بخاطرم و من گفتم فقط ایندفعه بخاطرت