2777
2789
عنوان

شوهر نادونم یه گونی پودر پروتئین گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست
الان زدم عکسشو گوگل ظاهرن پروتئین خوبی هست ولی خیلی زیاده میترسم ضرر داشته باشه

ضرر نداره

چه فرقی داره با پروتیبن گوشت؟ 

اگر مشکل سلامتی نداری و مقدار پروتیین غذا خیلیی زیاد نیس با خیال راحت استفاده کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ورزش میکنیمدر کل توی رژیم غذایی سالم چه با ورزش چه بی ورزش باید پروتیین کافی باشهمتاسفانهرهم بخاط ...

آها ممنون گلم .. منم یک مدتی هست رفتم تو فکرش که بگیرم و مصرف کنیم منو شوهرم ولی چون ورزش نمی‌کنیم گفتم شاید مشکلی پیش بیاد

ضرر ندارهچه فرقی داره با پروتیبن گوشت؟ اگر مشکل سلامتی نداری و مقدار پروتیین غذا خیلیی زیاد نیس با خ ...

گوشت زیاد هم نقرس میاره 

بعد از لحاظ کبدی هم میترسم 

الان از روزی که رفتم باشگاه و سفیده تخم مرغ میخورم خیلی جوش میزنم جوشای سرسفید و دردناک که اصلا سابقشو نداشتم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

گوشت زیاد هم نقرس میاره بعد از لحاظ کبدی هم میترسم الان از روزی که رفتم باشگاه و سفیده تخم مرغ میخور ...

خودت داری میگی زیاد، شما گوشت بیش از اندازت میخورید؟

ضمن اینه این پروتیین مثل گوشت قرمز اوره رو بالا نمیبره که باعث نقرس بشه

اگر قصد عضله سازی داری باید روزانه حداقل یک و نیم گرم پروتیین به ازای هر کیلو از وزن بدنت بخوری، اگر از غذا میتونی بگیری اکیه و نیازی به مکمل نداری اما اگر نمیتونی مکمل بخور 

گوشت زیاد هم نقرس میاره بعد از لحاظ کبدی هم میترسم الان از روزی که رفتم باشگاه و سفیده تخم مرغ میخور ...

علت جوشت سفیده تخم مرغ نیس

اصلا چربی نداره که

پروتیین به مقدار معقول هیچ اسیبی به کبد نمیزنه 

بله، ورزش میکنیم ماببین کلا مکمل های خارجی خیلی تقلبی دارنبرای همین من مدت هاست دارم از پروتیین وی ک ...

من گفتم پروتئین شرکتی بگیر که دیگه خیالمون راحت باشه یعنی مربیم بهم گفت شرکتی بگیر اینم خارجیه انگار ایرانی نیست نوشته هاش همه خارجیه نمیدونم 

اسمش مای پروتئین 

علت جوشت سفیده تخم مرغ نیساصلا چربی نداره کهپروتیین به مقدار معقول هیچ اسیبی به کبد نمیزنه

اخه طبع تخم مرغ گرمه من گرمی سریع جوش میزنم ولی سرسفید تابحال نمیزدم دقیقا از موقعی که ورزش شروع کردم اینطوری شدم 

خودت داری میگی زیاد، شما گوشت بیش از اندازت میخورید؟ضمن اینه این پروتیین مثل گوشت قرمز اوره رو بالا ...

گوشت میخورم ولی نه زیاد 

کلن بدنسازی چون ورزش سنگینیه بدن احتیاج داره به پروتئین و کبوهیدرات منم چون دوسدارم عضله هام حجم بیشتری بیاره بخصوص پایین تنم میخام پروتئین مصرف کنم