2777
2789

من معتقدم ک مامانم حیف شد مامانمم افسردگی گرفته دیگه 

مامانم خیلی خوشگله خیلی باشخصیته خیلی مودبه مهربونه 

بابام تنبل بوده درست حسابی کار نکرده منو خواهرم از ۱۸ سالگی خودمون سرکار رفتیم و خرجمونو میدادیم 

بابام هیچ خرجی نداده 

همش تو اتاقشه

کلا دوس نداره مارو 

بچه ک بودم من خیلی شیطون بودم باهاش خونه تنها بودم یادمه لباس پوشید دست منو میکشید میگفت میبرمت پرورشگاه یا یبار بچههه بودم ۷ سالم بود بهم گقت هرزه من هنوز یادمه با ۲۴ سال سن و واقعا من و خواهرم خیلی ازش بدمون میاد خیلی زیاد درستم نشد این حسه

اگه بیرون میرفتیم با دوستامون یکم دیر میومدیم میگفت ابروی منو بردید و فلان 

یبارم گفت من همینم کارامو کردم دیگه وقت استراحتمه خم تون ب فکر باشید 

حرف جهیزیه خواهرم میشع میره تو اتاقش 

من دلم واسه مامانم میسوزه بیچاره ن طعم عشقو چیشد ن زندگی راحت‌ ن محبت از طرف شوهر 

من کاری برای  مامانم نمیتونم کنم فقط هرماه براش لباس و شال و کیف و کفش میخرم ک اونم اصرار میکنه ک نخرم چیزی 

نمیدونم انگار دوس دارم یجوری کمبوداشو جبران کنم ولی بی فایدس 

نامزدی خواهرم داشت بهم میخورد بابام خوشحال بود حدس زدم بخاطر جهیزیه خوشحال شده

من از بابام بدم میاد ولی جلو همه مجبورم بگم عاشقشم و چیزی از مشکلاتمون باهاش نگم ک فردا روزی کسی اینارو پتک نکنه بکوبه تو سرم 

بی غیرتم هست خیلی تن پروره 

یبار یک ساعت دیر اومدم خونه گفت من دیگه نمیتونم یا شما از این خونه برید یا من میرم 

تازه این خونه هم پدر بزرگ مادریم خریده بوده براشون 

هیچی براش مهم نیس فقط بخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگیم ازش متنفر شدم شرابط مامانمو ک میبینم داغ دلم تازه میشه

طفلک مامان منم عمرش هدر رفت

بابای من بددهنه همش فحش زشت میده و مامانمو تحقیر می‌کنه 

براش لباس نمیخوره...حتی مامانم غذا میخوره آنقدر غر میزنم که غذای مامانم شده ماست و چای و نون

بابام زن باز و هیزم هست

خاکبسرشون بشه

طفلک مامان منم عمرش هدر رفتبابای من بددهنه همش فحش زشت میده و مامانمو تحقیر می‌کنه براش لباس نمیخوره ...

ای بگردم من واسه مامانت اخه 

خیلی سخته اما سعی کن تا حدودی کارای نکرده باباتو براش جبران کنی 

منم خیلی روزا آرزوی مرگ بابامو داشتم