2777
2789

امشب کتک خوردم نمیگم از کی از چی 

کلی مشت تو سرم و کمرم و صورتم💔

چقدر بده بی پدری بی کسی

کاش بابا بود....کاش یه پناه بود....

من که جفتشونو ندارم...خیلی سخته میفهمم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ظلم رو فقط بخاطر نبود پدرت تحمل نکن هر طور شده برو پزشکی قانونی شکایت کن و از خودت محافظت کن کسی حق نداره باهات همچین رفتاری داشته باشه میخواد خواهر برادر همسر باشه یا حتی یه دیوونه از تو خیابون

مامانمم نبودبی کس بودم امشبهیجکس نبودچقد بده بی کسیچقد بده ضعیف بودن...امشب هم جسمم درد میکنه هم روح ...

با تموم وجود حست میکنم...

همش ادم میگه اگه بابام بود اگه مامانم بود نمیزاشت بی پناه بشم...نمیزاشت کسی ظلم کنه.ادم بی صدا تو خودش میشکنه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

هعییی خواهر دلم خونه نگو

مارو بی پدر گیر آوردن میزنن

منو هم شوهرم زد منم با خودم گفتم منو بی پدر گیر آورده منم زدمش محکم تر

خیلی خوشحالم خیلییی بخاطر زدنم خوب کردم مامانم میگه تو حق نداشتی بزنی مادرررم منم گفتم خیلی راضیم نمیزد نمیخورد

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!