2777
2789

دوتا از فامیلای بسیار نزدیک مون قبول شدن 

الان اونا رو میبینیم 

چطور برخورد کنم که هم خوشحالم اونا قبول شدن و کادو باید بدم؟!

و هم اینکه بچه ی خودم سرخورده نشه 

جگرم براش آتیشه

هرچی گفتم بخون کم کاری کرد ... الان غصه میخوره 

کبابم براش

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفقیت که فقط به قبول شدن تو نمونه نیست

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

عزیزم نتایج بارگزاری شده ؟

اره الان هست برو نگاکن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

اصلا چیزی رو از دست نداده برا اونا هم نیازی نیس کادو بگیری فقط تبریک بگو و آرزوی موفقیت کن همین

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من نمونم ببخشید ولی ریدم توش بین یه مشت پاچه خوار گیر افتادم دیوونم کردن کادو هم نگیر چخبره آکسفورد که قبول نشدن

از سال ۹۹ عضوم به دلیل حقگویی فراوان تعلیق شدم

نمونه هم اون آش دهن سوز نیست نمی‌گم بده ولی خب این‌جوری هم نیست که از قبول نشدنش جیگرت بسوزه عزیزم 

خودم شیش سال پیش نمونه درس خوندم وقتی قبول شدم حتی اون لحظه به خانواده ام نگفتم بعد چند ساعت گفتم خیلی ریلکس😂