2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازگیا خوندم چطور ؟

ببین من پی دی افشو دانلود کردم دارم میخونم.از اونجایی که آیدین با سرمه و خانوادش اشنا میشه و اونا میخوان ک آیدین رو کمکش کنن یهو داستان میپره رو یه قسمت دیگه و انگار از زبون یه دختر داره روایت میشه .میخوام ببینم خوده داستان اینطوریه یا اینکه پی دی اف مشکل داره .

ببین من پی دی افشو دانلود کردم دارم میخونم.از اونجایی که آیدین با سرمه و خانوادش اشنا میشه و اونا می ...

الان گفتی یادم اومد

یکی از جالبی‌های کتاب و شاید گیج کننده همین بود که انگار از چند زاویه روایت میشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ببین من پی دی افشو دانلود کردم دارم میخونم.از اونجایی که آیدین با سرمه و خانوادش اشنا میشه و اونا می ...

آره خود کتاب هم اینطوریه یه کوچولو سخته خوندنش ولی ارتباط بگیری خیلی قشنگه من یادمه خیلی گریه کردم واسه آیدین بدبخت🥲

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

اینم یه سالی رو زبونا افتاد ولی واقعا نمیدونم کی اینو باب کرد بخونن مردم به خاطر اسم کتاب  تبلیغ میشه ولی واقعا هیچ ربطی نداره  واصلا ارزش خوندن نداره که چی مثلا  کتابی که ادم دلش نیاد برای بار دوم بره سروغش یعنی هیچه

الان گفتی یادم اومدیکی از جالبی‌های کتاب و شاید گیج کننده همین بود که انگار از چند زاویه روایت میشه

ببین توی پی دی اف از صفحه ۱۹۵ یهو میپره ۲۲۰‌.بعد میگم اگه چند صفحه از داستان حذف شده بود خب برش میداشتن کل اینترنت هرچی میگردی همین پی دی افه فقط.

آره خود کتاب هم اینطوریه یه کوچولو سخته خوندنش ولی ارتباط بگیری خیلی قشنگه من یادمه خیلی گریه کردم و ...

من خیلی ارتباط گرفتم الان ولی میخوام مطمئن بشم پی دی اف مشکلی نداره بخونم بقیه شو .چون پی دی اف یهو از ۱۹۵ میپره ۲۲۰