2777
2789
عنوان

تیزهوشان قبول شدم

245 بازدید | 20 پست

واقعا در کماااال ناباوری دارم مینویسم

باورم نمیشه که قبول شدم باورم نمیشه

ولی قبول شدمممممم😭

باور کنین اصلا از خود تیزهوشان خیلی خوشم نمیاد ولی میخواستم تو ازمونش قبول شم

که مامانم خوشحال شه

چون تو کارنامم نمره ریاضیم دوازده بود و میخواستم ثابت کنم که این دلیل نمیشه من اصلا درس نخونم  و تو تحصیل نمیتونم موفق باشم. 

فردا میرم میزنم تو دهن معاون مدرسه شاهد که میخواست منو به خاطر دوازده کارنامم با وجود تراز بالای شاهدم قبولم نکنه و کلی برام ناز کرد و کمیسیون تشکیل دادن و البته تو کمیسیون قبول شدم و میتونم برم شاهد ولی استرسی که بهم وارد شد و شرمنده شدم جلوی مامانم واقعا یادم نمیره. 

میگم بیا میخواستی منو تو مدرست راه ندی که چی که شرایط علمی ندارم؟ 

بیا ببییییین من تیزهوشان قبول شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=392399318]چرا که نه. شانسی زدی ؟ یا الکی میگی ؟

نه شانسی قبول نشدم اتفاقا ریاضی رو هم منفی زدم. یک دونه سوال جواب دادم همونم غلط بود

ولی معارف اسلامی ادبیات مطالعات عربی رو خیلی خیلی بالا زدم

نه شانسی قبول نشدم اتفاقا ریاضی رو هم منفی زدم. یک دونه سوال جواب دادم همونم غلط بودولی معارف اسلامی ...

بنظرم نرو اصلا چون همون سال اول اخراج میشی شرط معدل دارن ریاضیتم که ...

وااای عالیهههه مباارکت باشه عزیزممم

خیلی خوبه که به خودت ثابت کردی ک میتونی 

اگه آدم بخواد هیچ چیزو هیچکس نمیتونه جلوی موفقیتو بگیره

بشین فکر کن ببین اگه علاقه داری برو اگه نداری که هیچی

مهم اینه که متوجه شدی که توهم میتونی