2777
2789

شوهرم که کلا همیشه کم میزاره من کار کنم حتی خونه خودمون هم خیلی کمک میده فکز میکنه من نمیتونم اذیت میشم.

مادرشوهرم که کلا خوراکی هایی که کار داره مثل ترشی و پیاز داغ و وسایل در فریزیر و مرغ و ماهی و همه جوره خودش میخره برای من و جاریم درست و بسته بندی میکنه میده پسراش میارن و پول خود مواد غذایی رو با پسراش حساب میکنه 

بعد میشم خونشون پدرشوهرم که کلا من کار میکنم هی میاد و میره میگه بدین من ندین به فاطمه انجام بده خسته میشه 

مادرشوهرم هم نمیزاره ما عروسان زیاد کار کنیم میگه من عادت دارم شما خسته میشید بدناتون آلوده میشه😐😐😐کلا منو خیلی تنبل کردن همشون 

اون اولا هم که ازدواج کرده بودم مادرم گفت غذا درست کردن بلد نیستم با اینکه تا حدودی بلد بودم.وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم جاریم حتی سیب زمینی هم نمیزاشت من سرخ کنم میگفت تو میخوای کمک کنی کار دیگه انجام بده برای اینکه میگفت شاید یلد نباشم یه موقع خجالت نکشم😐🤦‍♀️از لحاظ کار کردن اصلا با هم مشکل نداریم

خداکنه همیشه اینطوری بمونن 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت🥲

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

این خدااا میشه با شوهرم و خانوادش عوضشون کنیییی

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا