2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه دل پاکییی داریی

ان شاء الله ی جوری برات معجزه شه ک از شدت خوشحالی سجده بریو اشک شوق بریزی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

خدا کنه خالم خونه دار بشه براش دعا کند یه شوهر تنبل داره کار نمیکنه پول پیش خونشون رفت پای اجاره 5 ماه با پسر 23 سالش که یه پاش معلوله پیش ما بودن خیلی حرف میزنه خالم چندروز حالم بد بود فکر کرد قیافه گرفتم رفتن...رفتن سرایداری عذاب وجدان دارم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
خدا کنه خالم خونه دار بشه براش دعا کند یه شوهر تنبل داره کار نمیکنه پول پیش خونشون رفت پای اجاره 5 م ...

انشاالله زود تر خونه دار بشن الهی آمین 

به حق امام حسین 🤲❤

دعا میکنم براشون

نشد که بشه برای من کلا قرار نیست حاجت بگیرم و بشه

شاید اگه این حاجتو بگیری اتفاقی بیفته که بعدا محتاج سه چهار تا حاجت بشی شاید صلاح نیست 

ولی چله حق شناسو هم امتحان کن