2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان

98 بازدید | 11 پست

من بخاطر یک دوره از خونمون رفتم ی شهر دیگ 

سه روز پیش بخاطر دلتنگی و فشار دوره خیلی ناراحت بودم زنگ ب نامزدم زدم اون تو گیم بود متوجه شد ناراحتم

قطعش کردم همینطور بازیشون ادامه داد ی ده مین بعد پیام داد

همینطوری بحثمون بالا گرفت . من مشکلم فقط این بود ولی گفت با من چ مگه من گفتم بری اینا 

بلاکش کردم 

دو روز بلاک بود و برای اولین بار این همه مدت از هم بی خبر بودیم . البته چک کردم دیدم چند بار بعد اون باز تو بازی بوده . امشب زنگ کوشی خواهرم زد جوابشو دادم ازش پرسیدم چرا چرا فهمیدی ناراحت ام بازی و ول نکردی نیومدی پیش من ؟؟ گف آره من سه روز بود تو بازی نرفته بودم بعدش هم قبلش ما باهام صحبت کردیم حالت خوب بود . گفتم چرا زنگ نزدی فلان اینا ؟ پس تو چ بدردی میخوری ؟ باز بحثمون بالا گرفت برگشت گفت میگه معلوم نیست اونجا چ غلطی میکنی ک بلاک من کردی معلوم نیس کدوم قبرسونی هستی 

این حرف برای بار دوم بدون این که من هیچ کار اشتباهی کنم گفت و احساس میکنم توهین خیلی سنگینی بهم کرد

قطع کردم زنگ زد اعصاب مامانم هم به هم ریخت مثل همیشه. 

الان دیگ ازش خیلی عصبی و تا امیدم 

فردا برمی‌گردم شهرم . حالا که باز بحث به مامان من کشید میخام اعصاب خانواده اونم با هم بریزه و این دفعه عقب نکشم و کوتاه نیام نظر شما چیه ؟

خودم ۲۱ سالمه اون ۲۴ و ۱ ساله باهمیم ۶ ماهه نامزد 

نامزد و یا همسر رو که بلاک نمیکنن مگه دوست پسرته که بلاک کردی

حالا من بلاک کردم اون هزارتا راه برای ارتباط گرفتن داشت . نامزد رو ول میکنن میشینن بازی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بلاک کردم اون هزارتا راه برای ارتباط گرفتن داشت . نامزد رو ول میکنن میشینن بازی ؟

اونم اشتباه کرده بی توجه بوده نسبت به شما و خب شما هم یه شهر دیگه دور از خانواده و نامزدت بودی نباید نامزدت رو بلاک میکردی مرداد تو این چیزا قضیه رو ناموسی میکنن و کلا طرز فکرشون فرق می‌کنه با ما خانوما

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
اونم اشتباه کرده بی توجه بوده نسبت به شما و خب شما هم یه شهر دیگه دور از خانواده و نامزدت بودی نباید ...

دور از خانواده نبودم خونه عمم بودم خواهرم و مامانم هم بودن

بنظرم اون حرفا توهینه

چرا تهمت زدزنگ هم نزد یعنی؟بنظرم اگه موضوع مهمی نیست کشش ندهولی بی محلیش رو اعصابه

ینی چی اونجا که غلطی میکنی ؟ مگه من نرفتم برای پیشرفت 

مهمه برام چون من خیلی احساسی ام ایشون هم حسابی معتاد بازی شده 

ینی چی اونجا که غلطی میکنی ؟ مگه من نرفتم برای پیشرفت مهمه برام چون من خیلی احساسی ام ایشون هم حسابی ...

ببین عزیزم بستگی به خودت داره 

اگ میبینی نمیتونی رفتاراش رو تحمل کنی مثلا همین عادتش رو خب باید تذکر بدی بهش یا اینک کم محلی کنی بیاد سمتت و ازت عذر خواهی کنه به خاطر رفتارش