2777
2789

من از بچگی زندگی سختی داشتم فقر اعتیاد خیانت همه چی به امید ازدواج و یک زندگی بهتر وارد زندگی جدیدم شدم که باز تو زندگی جدیدم شوهرم به شیشه اعتیاد پیدا کرد قبلشم مشروب میخورد من اصلا نمیدونستم قبل ازدواج هم اعتیاد داشته و  ترک کرده ولی بعد ازدواج دوباره دچار شد باز کنارش موندم ترک کرد کلاسهای ترک اعتیاد رفت و الانم با همون گروه میره کلاس و سفر تو این دوران توقعی نداشتم تحت فشار بودیم با فروختن وسایل و طلا زندگی میگذروندیم تا اینکه کسب و کارش بهتر شد و داره وضع مالیش خوب میشه  با همون گروه ترک اعتیاد هر چند ماه یکبار میره سفر بدون اینکه منو بچه هاش رو هم تو یادش باشه فردا هم میخواد بره  امشب بهش گفتم من به کنار این بچه ها ۱۰ سال یک سفر نرفتن یکم رفت تو فکر گفت حق باتو دلم گرفت که فقط به خاطر بچه هاش حق به من داد چندین بار تو بحث هامون گفت تو هر آرزویی داری یا هر سفری دلت میخواد خودت برو من وظیفه ای ندارم آخه من با چه پولی سفر برم چشمش به چند تا لباسی که برای دلخوشیم میخرم دوخته شده ماهی ۱۶۰۰ بهم میده که همه کارهام رو با اون بکنم تازه سفر هم برم امشب بهم گفت انگار تو زندانم فقط باید برای خواسته های شما زندگی کنم مردی مگه به زنش میگه برو برای خودت تلاش کن از من چیزی نخواه نمیدونم دلم رو هر بار با این حرفاش خورد میکنه نه پدر و مادری دارم برم پیششون نه طاقت این حرفاش رو  دارم چرا این حرف هارو میزنه  بهم چه احساسی به من داره  چیکار کنم من تحملم تموم شده هر بار اینارو میگه میاد قلبم رو پاره میکنه بعد  یک عذر خواهی میکنه بعدها  دوباره تکرار میکنه حرفاش رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خدارو شکر ولی ببین چه کمبودهایی داره فک کنم یجور از خونه فراریه

خب میدونی هر وقت پیشش هستم از آرزوهام برای خانواده میگم ماشین بهتر خونه بهتر یک وقتایی هم میگم دوست دارم ماشینی برای خودم داشته باشم که دیگه مدام ازش نخوام منو جایی ببره همینا هست خودشم تو لحظه ای که میگم بعضی هاش رو تایید میکنه 

خب میدونی هر وقت پیشش هستم از آرزوهام برای خانواده میگم ماشین بهتر خونه بهتر یک وقتایی هم میگم دوست ...

خب وقتایی که پیششی اجازه بده یکم درمورد خودش بگه آدما دوس دارن درمورد خودشون توضیح بدن یکمم بذار اون فضا داشته باشه صحبت کنه

خلاصه یجوری به خودت نزدیکش کن با ناز عشوه محبت غذا خنده خوش رویی خوش اخلاقی انرژی مثبت بده به خودت برس 

مطمئنم خودت بهتر می‌دونی 

خب وقتایی که پیششی اجازه بده یکم درمورد خودش بگه آدما دوس دارن درمورد خودشون توضیح بدن یکمم بذار اون ...

من الان احساس میکنم تو زندگیش زیادی هستم به زور به خاطر بچه هاش تحملم میکنم 

داره خوب میشه رفته تو کار ساخت و ساز

ببین ازاین به بعد دیگه چیزی نگو از خواسته هات تا الان گفتی اونم میدونه تکرار نکن مردا وقتی کاری نمیتونن بکنن ومدام بگیم چی میخوایم چی نمیخوایم فراری میشن 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️