2777
2789

دوستان این مدارک برای ادامه تحصیل عالی هستن حتی ادم اومده واس استخدامی توی بانکهای جاهای دولتی نظامی مدرک گرفته کارش راه افتاده  خودم با مدرک کاردانی رشته پیراپزشکی خوندم الان میخام واس لیسانس داروسازی بخونم ک اگر خدا بخادادامه بدم شماره نظام پزشکی ام بهم تعلق میگیره... یه هزینه میکنی تااخر عمر حسرت نمیخوری ک چرا فلانی پزشک شد من نشد فلانی وکیل شد من نشد فلانی توی بانکه توی نظامه و... واس مرد و زن فرقی نداره یاعلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب وکیل بی سواد که موکلو میفرسته پای چوبه دار.. پزشک قلابی که بینارو میفرسته قبرستون 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

خو فکر کردی ارزش داره اینطوری؟؟بعدش بری با جون مردم بازی کنی وا

خیالتون راحت مدرک رشتع پزشکی نمیدن فقط پیراپزشکی میخونی دورع میگذورنی بعدا واس کارشناسی میری رشته پزسکی انتخاب میکنی از اول ک نمیان لیسانس جراح قلب به کسی بدن

سلام بله برای دانشگاه تهرانم باشه 🤣

عزیزم بالا عرض کردم برای رشتهای پزشکی باید از طریق رشتهای پیراپزشکی وارد بشی و چندسال دانشگاهو بگذرونی واس لیسانس رشتهای پزشکی...

خیالتون راحت مدرک رشتع پزشکی نمیدن فقط پیراپزشکی میخونی دورع میگذورنی بعدا واس کارشناسی میری رشته پز ...

اصلا فرقی نداره وقتی چیزی ازون نمیدونی هیچ ارزشی نداره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

[QUOTE=392394156]اصلا فرقی نداره وقتی چیزی ازون نمیدونی هیچ ارزشی نداره[/QUOT این مدارک براساس سوابق تحصیلی و شغلی صدور میشن برخی از دانشگاها قبلا این مدارک معادل رو صادر میکردن اما طرحش جمع شد وحالا موسسها و اموزشگاهاییی هستن  ک مورد تایید همون دانشگاها هستن  و عینن اون طرح رو اجرا میکنن و مدارک معتبر رو صادر میکنن

فکر کنم حالا شما بتونی یکم درکی از این موضوع داشته باشید