2777
2789

من خسته شدم از بس محبت و توجه کردم به شوهرم ولی بی محلی دیدم. اما تا مثل خودش بی محلی میکنم اون محبت و توجه هاش شروع میشه و خیلی خوب میشه من دوباره نرم نیشم و باز از سر و کولش بالا میزن و دوباره اون بی محلی میکنه. این چرخه بینمون هر روز در جریانه خسته شدم. 

یکیتون بگید من چطوری سرد رفتار کنم که با محبتاش دوباره نرم نشم؟ مرد خیلی خوبیه بخدا فقط درونگراس و ابراز علاقه سخت میکنه اما تا یکم سر سنگین میشم باهاش عالی میشه. چکار کنم بفهمه باید برام تلاش کنه. بترسه منو از دست بده. میتونم سرد و سنگ باشم اما میاد محبت میکنه دوباره خام میشم 🥺😭😭😭 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

محبت مشروط بکن. 

یه رفتار خوب نشون میده واکنش مثبت نشون بده. در حد خودش بیشتر نه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محبت مشروط بکن. یه رفتار خوب نشون میده واکنش مثبت نشون بده. در حد خودش بیشتر نه.

چجوری اخه عزیزم. بگو دیگه لطفااا. 

نمیتونم تا محبت نیکنه از سرو کولش میرم بالا بوس میکنن میخندم خیلی شدید🤣🤣🤣

اونم فرار میکنه. اما تا یکم سردم میفته دنبالم هر چی بگم همونو میکنه

حد میانه رو بگیر نه سرد باش،نه گرم بگیر

میدونم اما چجوری؟! 

میتونم سرد برخورد کنم اما تا توجه میکنه بهم دوباره نرم میشم و مثل قبل میشم

خب من مجردم ولی ها! اما اینو از جایی یاد گرفته بودم

ولی کلا اگر درون گراست واقعا و از سر بدجنسی و بازی سرد نمیشه، باید بدونی که مدلشه

ولی اگر از سر بازی کردن باشه، این مدلی هست که محبت می کنه و سرد میشه تا تو تشنه بشی

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بله همسر منم درونگرایی تا حرف میزنم .... ولس له محضی سرسنگین بودن زود مهربووووون میشه به دلیل ناشناخ ...

تو چجوری رفتار میکنی. تو هم مثل من خام میشی زود با حرفاش؟ 

الان رفتارت چه شکلیه

چجوری اخه عزیزم. بگو دیگه لطفااا. نمیتونم تا محبت نیکنه از سرو کولش میرم بالا بوس میکنن میخندم خیلی ...

خب کم محبت کن 

مثلا لبخند میزنه، نهایت تو هم بهش بگو عزیزدلم! همینقدر نه بیشتر. 

بزار یاد بگیره بیشتر بهت توجه کنه

خب من مجردم ولی ها! اما اینو از جایی یاد گرفته بودمولی کلا اگر درون گراست واقعا و از سر بدجنسی و باز ...

نه میدونم مدلشه و درونگراست. اما من دنبال اینم چجوری رو خودم کار کنم و زیاد محبت و توجه نکنم تا اون بیفته دنبالم

خب کم محبت کن مثلا لبخند میزنه، نهایت تو هم بهش بگو عزیزدلم! همینقدر نه بیشتر. بزار یاد بگیره بیشتر ...

کنترلش از دستم خارج میشه وسطاش یادم نیره باز

منم درونگرا هستم خیلی بده خودمون اذیت میشیم ولی خوب نمیشه خودمون عوض کنیم من خیلی جاها تلاش میکنم که از این ورژنی که هستم بهتر بشم شوهرم حرف نزنه منم نمی‌زنم بغلم نکنه من همون‌طور

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔