2777
2789

دوستان این مدارک برای ادامه تحصیل عالی هستن حتی ادم اومده واس استخدامی توی بانکهای جاهای دولتی نظامی مدرک گرفته کارش راه افتاده  خودم با مدرک کاردانی رشته پیراپزشکی خوندم الان میخام واس لیسانس داروسازی بخونم ک اگر خدا بخادادامه بدم شماره نظام پزشکی ام بهم تعلق میگیره... یه هزینه میکنی تااخر عمر حسرت نمیخوری ک چرا فلانی پزشک شد من نشد فلانی وکیل شد من نشد فلانی توی بانکه توی نظامه و... واس مرد و زن فرقی نداره یاعلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف اومده مدرک گرفته  الان تو نظام برای خودش میچرخه...

دوستان مدارک توی ایران و خارج معتبرن  با این وضع و اوضاس کشور باید خودمون گلیم خودمون از اب بکشیم بیرون همینجا بحاش یک عمر راحتیم هرکسی خواست بیاد خصوصی شماره تماس میذارم مشاوره میشه بعد واریزی کارهاش میکنم نمونه کارم میفرستیم براشون

چجوری اعتماد کنیم؟!

شماره میذارم نمونه کار میدم شماره ملی میدم  ادرس خونه میدم چون خدایی نکرده قصد منفی نداریم نیت ما کمک ب جوانهای کشوره بتوکل بخدا اگر اعتماد کردید واریز کنید طی بیست چهار ساعت عکس مدرک خدمتتون ارسال میکنم بعد از سه الی چهار روز کاری درب منزل بدستت میرسه