2777
2789
عنوان

استرس جنگ مونده روم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست
تحریری مبگه تهران میشه غزهکاش شهرستان بودیم

تحریری کیه دیگه

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

راستش من دیگه امیدی ندارم از بی آبی و بی برقی و بی گازی و تورم و نا امنی جنگ دیگه سر شدم انگیزه هیچی ندارم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گف تا دیشب ایست بازرسی نبود امشب بازم ماشینارو گشتن

ای وای

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
راستش من دیگه امیدی ندارم از بی آبی و بی برقی و بی گازی و تورم و نا امنی جنگ دیگه سر شدم انگیزه هیچی ...

می گذره همه اش می گذره 

عزیزم طبیعیه که اینطوری باشی بالاخره مغزت یه مدت تو دلش بوده و اینطوری داره خودشو نشون میده( توی حالت بقا رفته)

سعی کن از کارهای کوچیک و مورد علاقت شروع کنی یعنی اگه آشپزی دوست داری بلند شو یه غذای جدید درست کن یا هر چی ... اخبار هم زیاد چک نکن