2777
2789
عنوان

پیرسینگ ابرو

145 بازدید | 15 پست

مامانم از پیرسینگ متنفره و پارسال انقدر گفتم گفت که میتونی تتو بزنی ولی پیرسینگ ابرو و سپتوم اینا حرفشم نزن دیگه و من حالا دوتا تتو کوچولو زدم از پارسال تا حالا و واقعا الان دلم پیرسینگ ابرو میخواد چطوری راضیش کنم؟مطمئنم بهش بگم پارم میکنه 😭

بزن بعد چتری بزن روش چتری ی وری

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

سپتام هم بزن هاید کگ

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا میفهمه بازم دارم باهاشون زندگی میکنم خب نهایتا نیم ساعت اینطوری بتونم قایمش کنم

میشه باو من سه ساله ابرومو خط انداختم نفهمیدم هنوز

خوب اولش فیک بزن تا براش عادی بشه، منم دوران مجردی مامانم نمیذاشت پرسینگ ابرو بزنم ‌پرسینگ بینی داشتم ولی نمی‌دونم چرا ابرو رو بدش میومد پرسینگ فیک چسبونپم گفتم تا یه ماهه همون فیک رو نگه داشتم بعد یه ماه رفتم واقعی شو زدم مامانم فک میکرد هنوز فیکه بعد چندوقتم دلمو زد درش آوردم سوراخش پر شد، هنوزم مامانم نمیدونه پرسینگ واقعی ابرو زده بودم 

متاهل

خوب اولش فیک بزن تا براش عادی بشه، منم دوران مجردی مامانم نمیذاشت پرسینگ ابرو بزنم ‌پرسینگ بینی داشت ...

نمیفهمم واقعا گاردشون رو روی پیرسینگ فکر کن با تتو کنار اوند ولی این نه

اوه ایده خوبیه واقعا 

بستگی به بدنت داره دیگه ولی خب خیلی خوشگله واقعا

عزیزم الان به چشمت قشنگ میاد. قشنگ نیست واقعا

من ریسک نمیکنم شاید نساخت. بعدم یه اشناهامون گیر کرد به لباساش پاره شد خونریزی کرد. میگم هم حالم بد میشه

مامان منم بدش میومد و هی میگفت ن ن ن 

ابرومونو میبری حرف در میارن و فلان

ولی ی روز گفتم میرم بیرون و میام 

رفتم تو ی روز هم پرسینگ ناف زدم هم پرسینگ لب یعنی عاشقشونم بعد 3 سال😍😍😍😍

اومدم خونه مامانم داد و بیداد کرد گفتم بدن خودمه ب شما مربوط نیست

تا چند وقت هییی مسخرم میکردن و هی میگفتن خوب مثلا 5ماه شد دیگه درش بیار و 

ولی اصلا ب رو خوپم نیووردم و عادی شد و عادت کردن

ب نظرم چبز بدی نیست و برو بزن خودتو درگیر حرف نکن 

برو بزن و بیا خونه بگوو پرسینگ زدم😊😅

برا این میگم ک نمونه ب دلت