2777
2789
عنوان

دیگ دل خوشی ندارم از شوهرم

194 بازدید | 7 پست

حق دارم یا نه 

بزارم موضوع چیه؟ 

بعد میگ تو چرا بی حسی 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بذارید عزیزم

شوهرم رو میگم 

اینستای منو حذف کرده 

میگم حداقل روی گوشی خودت نصب کن بزار باشه 

گفت نه الان ۲ هفته حذف

در حالی که هیچیییی نیس هیچی از من ندیده 

بیرون خونه چیزایی می‌شنوه که حساس شده 

میگ کسی می‌فرسته سلام تو نفرس سلام شما 

اصلا جواب نده 

میگم بابا هزار بار اینکار کردم کسی مزاحم من نشده و نیس 

نه میگ مخ میزنن

فردا باید برم اداره رییس اداره گفته برم 

اصلا ی دره نمیپرسه چرا 

برای چی میری 

میرم که بگم مقطع من تغییر بده 

اصلا خوشحالی نمیکنه فقط خانوادم خیلی پشت منن 

میگم بچه نگه دار فردا به دوستت بگو نمیام برای کار

میگ به من چه هر کاری می‌کنی هر جا می‌بری

دست چپم میلرزه بچه ها خستم بخدا 

بگم هنوز با بسه؟؛

می‌ره بیرون کار می‌کنه میگ بر تو میارم بخوری 

با یک حالت منت 

گفتم هر چی میاری و ببر نمی‌خوام من کوفت بخورم

بچه ها دقیقا با این آدم چه رفتاری باید داشته باشم؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چرااا؟

دست چپم به ارزش میاد 

عصبی میشم از دستش 

داغون کرد منو 

کثاقت الان با خیال راحت گرفته خوابیده 

فاطمه جان سعی کن کاراتو خودت انجام بدی خب خودت پا داری میرفتی اداره کارتو انجام میدادی بچتو میبردی خونه مادرت یا مادرشوهرت حتما شرایط کاریشو سنجیده دیده نمیتونه ببرتت و چون شخصیت درونگرایی داره فک کرده درکش میکنی که نمیتونه مرخصی بگیره و اونوقت تو عصبانی شدی ی چیزی گفتی اونم تند شده اینا درد نیست بخدااا خودتون بزرگ میکنین مسائلو چرا میگن قبل حرف زدن فک کنین مردااا مث ماها نیستن که دنیای متفاوتی دارن ذهنشونو درگیر این مسائل نمیکنن و وقتی میبین ما زنا گیر میدیم به این مسائل کوچک عصبی میشن 

با مردا اگ با زبون خوش صحبت کنین راه میان اگ ببینن نادیده گرفته میشن ما پشت خانوادمونیم دیگ توقع همکاری نداشته باشین زنا باید به این درک برسن که وقتی ازدواج کردن اولویت شوهرشونه تو تمام مسائل ریزو درشت حق همسرشه اظهار نظر کنه نه خانوادش اگ به این درک نرسیدین ازدواج نکنین مردا خیلی تیزن میسنجن میفهمن طرف اونی یا خانوادت و وقتی اینو متوجه بشه دیگ انتظار نداشته باش باهات مهربون باشه