2777
2789

سلام دوستان امسال قرار واسه کنکور انتخاب رشته کنم 

بنظرتون مشاور بگیرم؟

میترسم بگیرم ولی دولتی اون رشته ای ک میخوام‌نیارم 

خیلیم گرونه

اینطوری پولم حیف میشه..‌

اگه کسی میشناسین کارش درسته معرفی کنین

یا از تجریه هاتون بگیننن (من هیچی نمیدونم)

چه رشته ای هستی 

شهرستان میری یا نه اگه شهرت قبول نشی میری ازاد 

یه کلیت از وضعیتت بگو تا بگم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز به مشاور نداره برو کلیپ های آموزش انتخاب رشته رو از گوگل یوتیوب اینستا نگا کن یاد بگیر بر حسب علاقت از رشته و دانشگاه های تاپ بچین بیا پایین 

ولی اگه بازم هیچی یادنگرفتی هرسال اداره چنتا مشاور معرفی میکنه تو ی مدرسه ای جایی با هزینه دولتی کاره انتخاب رشته انجام میدن

نیاز به مشاور نداره برو کلیپ های آموزش انتخاب رشته رو از گوگل یوتیوب اینستا نگا کن یاد بگیر بر حسب ع ...

چرا باید اول دانشگاه تاپ بچینم؟بهتر نیست یه دانشگاه تیپ 2 رو اول بزنم؟ شانس قبولیم اینطوری بیشتر نمیشه؟

انسانی منطقه ۲ ازاد نه دولتی

ببین بنظرم خیلی نیاز نیست مخصوصا اگه رتبه ات خیلی بد نیست

و اگه بتونی خودت دفترچه رو کامل بررسی کنی و بدونی چی میخوای 

یسری سایت هم بود که شانس قبولی تو هر دانشگاه رو میگفت به صورت درصدی، از اونا هم حتما استفاده کن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

انتخاب رشته رو خودت هم میتونی انجام بدی 

من خودم زدم و دولتی و بهترین دانشگاه قبول شدم 

فقط باید اول بدونی چ قطب و ناحیه ای هستی و احتمال قبولیت تو اون دانشگاه ها بیشتره 

و با توجه به تراز و رتبه ات انتخاب رشته کنی . تو سایت قلمچی نگاه کن مثلا فلان دانشگاه چ تراز و رتبه ای میگیره اگر میخوره بهش بزنش 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
ببین بنظرم خیلی نیاز نیست مخصوصا اگه رتبه ات خیلی بد نیستو اگه بتونی خودت دفترچه رو کامل بررسی کنی و ...

میشه سات هایی روب هم‌بگی

مشاوری نمیشناسی کارش خوب باشه ولی کمتر بگیره؟

میشه سات هایی روب هم‌بگیمشاوری نمیشناسی کارش خوب باشه ولی کمتر بگیره؟

سایته رو اصلا یادم نیست اسمشو سرچ کن شاید خودت پیدا کنی

من خودم ۴۰۲بودم اون موقع فکر کنم ۲ و نیم گرفت جایی که رفتم الان نمیدونم چقدر بگیرن