2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه بلدید بگید به اینا چی بزنم بره جوش زیرپوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست
اگه چرکم نداشته باشه به مرور خشک میکنه محلول کلیندامایسین هم خوبه یکی از این دوتا رو بگیر

پمادشو دارم تاثیر آنچنانی نداره برای رو پوست خوبه اینا سفتن نه میاد بیرون که چیزی بزنم خشک بشه نه می‌ره گمشه 😂😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آره بابا ژل شستشو فوم صابون هر چی بگی نمیره منم برای بدنم میزنم ولی مامانم زده به پیشونیش یبار یکم چ ...

عه ترسیدم خب میخوای نزن یوقت یه چیزی بشه من عذاب وجدان میگیرم☹️

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌رن پرو تر از این حرفان برا من دو ساله رو پیشونیم هستن تازگی ها هم اتفاقا کلیندامایسین میزنم ولی ...

دیگه چه راهی رفتی؟ موقتی هم نرفته؟

ما چرا اینجوری میشیم واقعا😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عه ترسیدم خب میخوای نزن یوقت یه چیزی بشه من عذاب وجدان میگیرم☹️

نه فداتشم بازم بالاخره یه راهی گفتی الان نمی‌زنم 

بخدا دیونه شدم انقد هزینه کردمکاش برن یجوری به دلم نیست آرایشم اصلا

احتمالا مشکلت داخلیه  اونو حل کنی اینا هم میرن

کبد چرب و بهم خوردن هورمون ها علت اصلیشه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دیگه چه راهی رفتی؟ موقتی هم نرفته؟ما چرا اینجوری میشیم واقعا😭

پماد آداپالن زدم یکم کمتر شدن انگار 

به مدت خیلی خوب بودن ولی اصلا یادم نمیاد اون مدت چی استفاده می‌کردم 

نمی‌رن پرو تر از این حرفان برا من دو ساله رو پیشونیم هستن تازگی ها هم اتفاقا کلیندامایسین میزنم ولی ...

عه شاید چون زیر پوستی هستن اینجورین 

شما هم نوره بزن امتحاتش ضرر نداره البته فقط رو جوش بزنید خدایی نکرده مثل مامان اسی چال نشه

اسی توام نوره رو روی یکی از جوش هات امتحان کن ببین چجوری میشه شاید خشکش کرد!

پمادشو دارم تاثیر آنچنانی نداره برای رو پوست خوبه اینا سفتن نه میاد بیرون که چیزی بزنم خشک بشه نه می ...

خمیر دندون و هم امتحان کن شاید بادش خوابید!

عه شاید چون زیر پوستی هستن اینجورین شما هم نوره بزن امتحاتش ضرر نداره البته فقط رو جوش بزنید خدایی ن ...

خیلی پوست بدی دارم متاسفانه ولی روی یکی امتحان میکنم ببینم چی میشهخ