بعد مراسم نوره بذار هر چی جوش داری میریزه بیرون بعدش خوب میشه و دیگه جوش نمیزنی
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته روغن لیمو هم خوبه چرک و میکشه بیرون اگه چرک نداشته باشه جوش و خشک میکنه فقط فشار نده که لک بشه
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
نمیسوزنه؟ پوستم خیلی نازکه هابریزه بیرون هم دوباره میاد انقد ناراحتم کرم پودر یجوری میشه رو پوستم
باید زود بشوری دو سه دقیقه موند بشور
بسوزه هم یک روزه خوب میشه ولی نتیجه اش عالیه
چند دور بزن تا همه جوشات بریزه بیرون و دیگه جوش نزنی من تنها راهی که روم جواب داد همین بوده (البته روی بدنم )
از ژل شستشو استفاده میکنی؟