2777
2789

دکتر رفتم میکرودرم هم کردم خوبه باز برمیگرده یه پماد یا کرم که امتحان کردید بگید آخر هفته دیگه مراسم برادرمه دیگه جایی نوبت میکرودرم هم نمی‌ده 😭😭😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

به نظرم فعلا هیچ کار نکن چون مراسم دارید

بعد مراسم نوره بذار  هر چی جوش داری میریزه بیرون بعدش خوب میشه و دیگه جوش نمیزنی

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته روغن لیمو هم خوبه چرک و میکشه بیرون اگه چرک نداشته باشه جوش و خشک میکنه فقط فشار نده که لک بشه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

به نظرم فعلا هیچ کار نکن چون مراسم داریدبعد مراسم نوره بذار هر چی جوش داری میریزه بیرون بعدش خوب می ...

نمیسوزنه؟ پوستم خیلی نازکه ها

بریزه بیرون هم دوباره میاد انقد ناراحتم کرم پودر یجوری میشه رو پوستم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

البته روغن لیمو هم خوبه چرک و میکشه بیرون اگه چرک نداشته باشه جوش و خشک میکنه فقط فشار نده که لک بشه

چرک نداره سفته فقط 

نمیسوزنه؟ پوستم خیلی نازکه هابریزه بیرون هم دوباره میاد انقد ناراحتم کرم پودر یجوری میشه رو پوستم

باید زود بشوری دو سه دقیقه موند بشور 

بسوزه هم یک روزه خوب میشه ولی نتیجه اش عالیه

چند دور بزن تا همه جوشات بریزه بیرون و دیگه جوش نزنی  من تنها راهی که روم جواب داد همین بوده (البته روی بدنم ) 

از ژل شستشو استفاده میکنی؟

اینا زیر میکاپ مشخص نیست الان کاریم کنی احتمالش هست بد تر بشه

خودم میکاپ میکنم برای بله برون عقد میرم آرایشگاه 

اعصابم خورد شده 😭

چرک نداره سفته فقط

خیلی بدن خدای هیج جوره نمیره 

میگن فوم شوینده نو آکنه خوبه ولی اول می‌ریزه بیرون تو استفاده نکن چون ممکنه اول بدتر بشه بیان رو پوستت تا عروسی نرن

باید زود بشوری دو سه دقیقه موند بشور بسوزه هم یک روزه خوب میشه ولی نتیجه اش عالیهچند دور بزن تا همه ...

آره بابا ژل شستشو 

فوم 

صابون 

هر چی بگی 

نمیره 

منم برای بدنم میزنم ولی مامانم زده به پیشونیش یبار یکم چال شده واسه همین گفتم اما اگه راهش این باشه امتحان میکنم 

چرک نداره سفته فقط

اگه چرکم نداشته باشه به مرور خشک میکنه 

محلول کلیندامایسین هم خوبه 

یکی از این دوتا رو بگیر 

خیلی بدن خدای هیج جوره نمیره میگن فوم شوینده نو آکنه خوبه ولی اول می‌ریزه بیرون تو استفاده نکن چون م ...

بخدا دیونه شدم انقد هزینه کردم

کاش برن یجوری به دلم نیست آرایشم اصلا 

اگه چرکم نداشته باشه به مرور خشک میکنه محلول کلیندامایسین هم خوبه یکی از این دوتا رو بگیر

نمی‌رن پرو تر از این حرفان برا من دو ساله رو پیشونیم هستن 

تازگی ها هم اتفاقا کلیندامایسین میزنم ولی هستن پر قدرت😐😅