2777
2789
دقیقا. حالا از فردا میگن فلانی دوبار شوهر کرده

وای اوپرا جان من بجات عصبی شدم حالا بیا به اینا ثابت کن شوخی کردی و جریان چیبوده و ....جالبه چندین نفر هم گفتن قضیه از چه قراره ها باز بعضیا نگرفتن موضوعو😵‍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🤦‍♀️ اخه اتش نشان بدبخت کجا انقدر میگیره

همین😁😅ولی واقعا باید حقوق مشاغل خدماتی و نظامی اینقدر می بود چون پای جونشون وسطه واقعا انصاف نیس

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

من از جزئیات رابطه تون خبر ندارم که بخوام بگم نه اونو ولش کن بچسب به اینتجربه کلی من از عشق این بود ...

من از ۱۶ سالگی دوستش دارم الان دارم میرم ۲۵ سال ولی هنوز از سرم نپریده

با مشاور صحبت کردم کمک کرد فراموشش کنم به این آقا اجازه دادم بیاد توی زندگیم کم کم به این آقا علاقمند شده بودم

ولی بعد یه مدت دوباره هوای اون زد به سرم به کل علاقمو نسبت به این آقا از دست دادم و ازش سرد شدم

ن اما خب ی حس خجالت دارم بخوام شغل بابامو بگم الان رفیق چن سالم هنوز نمیدونه شغل بابام چیه نمیدونم چ ...

سال ها پیش پدر دوست من پیکان داشت از این آبی رنگای قدیمی

خونشونم جای خیلی خوبی نبود

هربار میرفتیم بیرون یکی آدرس محل زندگیشو میپرسید به دروغ یجای دیگه رو میگفت یا چندبار منو دید تو ماشین باباش روشو برگردوند و دستشو گذاشت روی صورتش تا نشناسمش

دل من انقدر شکست که حد نداشت

چون من عاشق شخصیت خودش بودم از بچگی

خیلی دختر قوی و بااراده ای بود همین منو از بچگیامون جذبش کرده بود

با اینکه حسابدار جای خوبی شد ولی باز بخاطر محل زندگی و ... همیشه خجالت میکشید

بعدها که بزرگتر شدیم چندبار توی هیئت ها دیدمش هربار میخواستم برم سمتش معاشرت کنم روشو برمیگردوند چون بخاطر همین موضوعات ازم خجالت میکشید

منم بهم برخورد کلا کشیدم کنار گفتم لابد اینطوری راحت تره اذیتش نکنم

خواستم بگم دوست اگه خوب باشه خواستگار اگه خوب باشه عاشق و شیفته ی خودت میشه نه شغل و درآمد و خونه و ماشین بابات 🙂

گلم اون اقا اولی خیلی پر تلاش ونمیدونم کدوم انتخاب میکنی ولی هرکی باهاش ازدواج کنه پشیمان نمیشه چون ...

بله عزیزدلم درست میگی اخلاق خیلی مهمه 

به خاطر همین موضوع به زمان طولانی نیاز دارم که بتونم تصمیم درستی بگیرم 

چون از آقا اولی چند سال دور بودم میخوام بیشتر زیر نظرش بگیرم ببینم چه تغییراتی داشته