2777
2789
دوماه یکبار قرارداد می‌بستند حوصلش سر رفت حقوقشم دوسه ماه یکبار میدادن ناراحت نباشم؟خودمو قانع میکنم ...

ناراحت نباش شرکتی خوبه که بیمه و قرارداد و زمان پرداختش درست باشه .

رزق زیاد برای جفتتون می‌خوام 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره داریم

نمیدونم درامدشو ولی شم اقتصادیش خوبه

خیلی از اطرافیانمون با شرایط کاری بهتر نصف دارایی ما رو ندارن

البته باید بگم هر دومون اقتصادی هستیم و اطرافیان خیلی اهل ریخت و پاشن و این به نظرم نکته مهمیه

اگه حس کردی همسر اتش نشان میخوای اولین جایی که دم دستته اتیش بزن😉😉😉😉😉

خدا نگذره ازتون. حرومتون باشه. شوهرای لاکچریو صید کردین. حالا من شوهر آتش نشان از کجا پیدا کنم. باید تو این حسرت بمیرم. اَه چقدر شما چندین. شوهر دزدا. دو بار دوبار شوهر میکنید حق بقیه رو میخورین شوهرا رو تموم کردین طلبکارم هستین . 

ولی جدا از شوخیِ بچه ها در کامنت ها

من واقعا کسی رو میشناسم که ماهی بالای میلیارد درامد داره

بساز بفروشه

الانم نصف امامزاده عینعلی رو شریک شده با سازمان اوقاف!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
😆😆😆😆😆من تحمل ندارم بقیه مشاغل وارد این بازی کثیف بشن

اوپرا بلوف سایت میگن تویی 🤣🤣🤣🤣

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

😂😂😂😂😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹