2777
2789
اره شوهرم آتش نشانه ماهی ۱۰۰ میگیره راضیم خدا رو شکرخونه هم داره

فکر میکردم خیلی کم میگیرن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
فکر میکردم خیلی کم میگیرن

چون کم میگیرن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دروغا که تو این تاپیک گفته نمیشه 😆

شبیه چالش های اینستاگرامی 

همه حقوقا رو ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰ 🤣

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
چون کم میگیرن

100خوبه که 

فکر کردم 20.30میگیرن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

ترنج یهو اینطوری شدم 😳😳🤔🤔گفتم نکنه هک شده 🤣🤣😅 بعد گرفتم چیشد 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

کلا کار شرکتی رو من بیشتر امن می‌دونم. نظارت مستقل تضمین نداره.

دوماه یکبار قرارداد می‌بستند حوصلش سر رفت حقوقشم دوسه ماه یکبار میدادن ناراحت نباشم؟خودمو قانع میکنم خخخ

همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

اپرا جون من خیلی شمارو یادمه و دنبال میکردم عذرمیخوام جدیدا جدا شدین؟آخه یادمه خیلی عاشق همسرتون بودین و دیر ازدواج کرده بودین

یه نگاه به تاپیک قبلی های استاتر بنداز میفهمی جریان آتش‌نشانی چیه

😂😂😐 آها دیدم 

100خوبه که فکر کردم 20.30میگیرن

همون ۲۰.،۳۰ میگیرن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همون ۲۰.،۳۰ میگیرن

الان متوجه شدم چی به چیه 

اپرا جون من خیلی شمارو یادمه و دنبال میکردم عذرمیخوام جدیدا جدا شدین؟آخه یادمه خیلی عاشق همسرتون بود ...

سلام

کامنتم فان بود 

الحمدلله جدا نشدن و همچنان شیفته همسر غیر آتش نشان خودمم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...