2777
2789
ماهی ۷۰چطور خونه ندارید؟

بعضی ها سرمتیه شونو تو جریان میندازن

اتفاقا منطقه یک تهران همچین ادمایی زیادن

بعضی ها رو میشناسم سالی یه بار جابه جا میشن اونم خونه های استخر دار و متراژ بالا اصلا فکر نکن براشون سخته ها بقول خودش میگه دو سه روز میریم مسافرت یا هتل کللللللل جمع کردن و بسته کردن و چیدمان با شرکت حمل و نقله...

اصلا زندگیم به قبل و بعد این موضوع تقسیم شد😅😅😅😅

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

جدی میگی هیچ حقوقی نیست بالای ۴۰ باشه حتی وزیران و مدیران تهران چطوری شما ماهی میلیاردی حقوقتونه

استارتر وسواس فکری شدید داری 

خیلی حسود هم هستی 

دنبال درمان و دنبال روانشناس و روانپزشک باش 

حالا خرابه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
الهی آمن. پدر من سالها در رابطه با توانیر کار میکردن از سمت وزارت نیرو‌ . همیشه میگن توانیری های عمل ...

خیلی از مشاغل هستن که در خفان ولی اگه یه روز نباشن مملکت رو هواست

مثل کارگران شهرداری

همسرم سر یه پروژه رفته بود کهریزک میگه غیر قابل تنفس بود و یکی از دوستاش که اونجا بود میگفت اگه اینا یه روز اعتصاب کنن کل شهر رو فاضلاب بر میداره

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

جدی میگی هیچ حقوقی نیست بالای ۴۰ باشه حتی وزیران و مدیران تهران چطوری شما ماهی میلیاردی حقوقتونه

فان گفت

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
استارتر باز حقوق آتش نشان و شرکت نفت ول کردی الان چسبیدی به حقوق همسر هاتون ..خودت کشتی با میزان حقو ...

وای یا خدا الان رفتم دیدم چقدر تاپیک زده واسه حقوق برادرشوهرش 😐 

جدا نیاز به روانشناس داره استارتر انگار وسواس فکری گرفته تا صفحه پنج من هرچی نگاه کردم راجع به همین تاپیک زده 

چرا انقدر براش مهمه😳

ماهی ۱۱ تومن چهار نفریم و یک و خورده ی هم یارانه خونه هم داریم مال خودمونه ولی طلا و پس انداز هیچی نداریم،ماشینم نداریم هرگز هم گیرمون نمیاد تازگیا میخایم موتور سیکلت قسطی بخریم لطفا همه نظر بدین 

وای یا خدا الان رفتم دیدم چقدر تاپیک زده واسه حقوق برادرشوهرش 😐 جدا نیاز به روانشناس داره استارتر ا ...

وسواس فکری خیلی شدید داره 

چند سال گیر داده بود به حالت تهوع بی دلیل . 

الان باز گیر داده ب مقایسه دستمزد آتش نشان ها با شرکت نفتی ها . الان باز به مقایسه کلی حقوق ها 

واقعا اینقدر حقوق داره مگه ریس آتشنشانی هستن؟

خیر

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/