2777
2789
شوهر من تو اداره برق کار میکنه جزو نیروهای عملیاته حدود سی تومن میگیره البته رسمی نیست رسمی ها بین چ ...

توانیری هستن؟ خدا قوت 

واقعا سخته 

صدای وز وز تابلوها و برق فشار قوی . اسیب های در معرض جریان برق بودن. شیفت های پست دیسپاچینگ که عملا داشتن شغل های دیگه رو ناممکن میکنه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توانیری هستن؟ خدا قوت واقعا سخته صدای وز وز تابلوها و برق فشار قوی . اسیب های در معرض جریان برق بودن ...

بله ،ممنون درسته خیلی سخته کارشون 😥 خدا به تمام کسایی که تو این هوای گرم دارن به این کشور خدمت میکنن برکت و سلامتی بده

بله ،ممنون درسته خیلی سخته کارشون 😥 خدا به تمام کسایی که تو این هوای گرم دارن به این کشور خدمت میکن ...

الهی آمن. پدر من سالها در رابطه با توانیر کار میکردن از سمت وزارت نیرو‌ . همیشه میگن توانیری های عملیات سربازای نامرئی اند

شوهر ندارم ولی پدرم برام خونه و ماشین گرفته😁

چ پدر خوبی، قدرش بدون 

پدر من پولداره اما به دختراش چیزی نداد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
در جریده اذهان کاربرا ثبت شده . اتفاقا خدا کنه نترکه حداقل بشه ارجاع داد که جریان چیه وگرنه دچار شاخ ...

دیگه دیره، الان از کامنت شما در صفحه ی اول شات گرفته شد و برای اوشون فرستاده شد ، یه افترا به شما اضافه شد🫡

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
چ سمتی تو آتش نشانی داره😑همسر من با ۱۵ سال سابقه ۳۰ و خرده ای میگیره

فان گفتند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

استارتر باز حقوق آتش نشان و شرکت نفت ول کردی الان چسبیدی به حقوق همسر هاتون ..

خودت کشتی با میزان حقوق 

دیگه دیره، الان از کامنت شما در صفحه ی اول شات گرفته شد و برای اوشون فرستاده شد ، یه افترا به شما اض ...

بله بله دیره دیگه دیره 😀😀😀😀😀😀

شوهر ندارم ولی درآمد خواستگارم بالاست خونه و ماشینم داره یکی از ماشیناشم دست منه

دقیقا هم نمیدونم ماهی چه قدر درمیاره ولی با توجه به خرجایی که میکنه مشخصه وضعش خوبه

همین آخرین بار ۳ تا از دوستاشو با پول خودش برده بود ترکیه ۲۰ روز با بهترین امکانات مهمونش بودن

ولی به احتمال زیاد مجبورم بهش جواب رد بدم 🙁

شوهر من تو اداره برق کار میکنه جزو نیروهای عملیاته حدود سی تومن میگیره البته رسمی نیست رسمی ها بین چ ...

مگه اینجوری نیست؟؟؟؟؟😅

ای بابا تصوراتم خراب شد😂

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘