2777
2789
همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

کی ب کیه منم شوهرم تازه ۸۰۰ میلیون میگیره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

😆😆😆😆😆ما چرا انقده شبیهیم

فقط نمیدونم چرا همسر شما بیشتر میگیره 

احتمالا سابقش بیشتره

همسر من تازه شروع به کار کرده 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شوهرم آتش نشانه ماهی ۱۰۰ میگیره راضیم خدا رو شکرخونه هم داره

چ سمتی تو آتش نشانی داره😑همسر من با ۱۵ سال سابقه ۳۰ و خرده ای میگیره 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

وای منم آتش نشان دوس دارم خیلی باحاله ولی خطر ناک شما استرس نمیگیری برای شغلش ماشالاه هردوتاشون خوب شغلایی داشتن

منم اتفاقا اومدم بنویسم الان میخوای نسبت به درآمد بقیه مشاغل حسادت کنی 

که دیدم شما پربارتر نوشتین 😄😄😄

چ سمتی تو آتش نشانی داره😑همسر من با ۱۵ سال سابقه ۳۰ و خرده ای میگیره

سمت مهم 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/