2777
2789
عنوان

راه تضمینی برا اینکه خوابتون ببره ولی برام صلوات بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا یه راهم برای اینکه بیدار شیم بگو

قبل خواب آبه آخر سوره کهف و بخون نیت کن فلان ساعت میخوام بیدار شم یه فرشته اون ساعت که نیت کردی بیدارت میکنه

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

ممنون عزیزماب بخور خوابت‌میبره مطمعن باشاینو خودم تجربه کردم

باشه عزیزم امتحان میکنم مرسی ازت ♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اگه ظهر اون روز بیشتر از یکساعت خوابیده باشی و یه فنجون قهوه یا نسکافه هم خورده باشی به هیچ روشی خوا ...

دقیقا من دیروز ظهر یک ساعت و نیم خوابیدم دیشب تا ۶ صبح بیدار بودم هر کاری میکردم خوابم نمیبرد

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

۴-۵ لیوان اب و یه بار دستشویی!؟

واکنش مثانه ام:

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

🙄😏😒

ملت ما همینقدر ساده لوحن که هرچیزی رو یکبار تجربه کنن عمومی میکنن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
حالا یه راهم برای اینکه بیدار شیم بگو

شما ۵ لیوان رو بخوری تا صبح بیداری گلم😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بی خیال مگه سونوگرافی می خوای بری ؟

😂😂😂😂😂جدی نگیرش 

بنده خدا یه چیزی گفت دیگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی