2777
2789

ببنید من امسال شوهرم تصمیم گرفت بره کربلا شوهرم زیاد مذهبی نیست و اینو به مامانش گفته بود که میخام برم و ...بعد تصمیمش عوض شد نرفت حتی پاسپورتشم تمدید کرده بود تو این حین ماشین که دست من بود و مسافرت بودم زد سر سیلندر سوزوند و ماشین به اصلاح به خرج افتاد و خالا درستش کردیم 

بعد مادرشوهرم دیروز میگه به من خوب شد ماشین خراب شد فلانی شوهرمو میگه نرفت کربلا به خاطر اون منم گفتم مادر من گناه من چیه که من موندم تو جاده غریب و تک و تنها گفت خوب خرج تراشیده شد براش دیگه کربلا میرفت اینجوری نمیشد 

این در صورتی که شوهرم و من موقع گرفتاریاش خیلی بهش میرسیم دکتر و ...تازه پدر شوهرم هم شکر خدا در قید حیاته 

حالا واقعا انصاف نیست یه مادر از ضرر مالی بچش به خاطر اعمال مستحب که جور نشد خوشحال بشه 

خیلی ناراحتم از دیروز تا حالا 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره بهش بگو اقا امام حسین بزرگتراز این حرفان که بخوان کربلا نرفتن کسیو جبران کنن

نمیدونم بخدا چشاش داشت میخندید اخه چجوری راضی میشه در صورتی که ۱۷ ساله مستاجریم و با ابرو داریم زندگی میکنیم 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹