چند وقت پیش دوشب یک شبش که متوجه نشدم همسرم گفت گفت میگفتی این کیه بهش بگو بره شب بعدش خودم دیدم یک چیزی حالت دود شکل بروس سر بزرگ ولی دود بود چهره داشت نزدیکم میشد بهش گفت برو نیا نزدیک من سوره ناس و فلق خوندم توی خواب دیدم دور شد
باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگرانی مالی یا خونوادگی داری این بیشتر نشونهی فشار روحی و خستگی ذهنته اسی.نه چیزی برای ترسیدن. اینکه سوره خوندی و دور شد یعنی خودت قوی هسی و محافظت میشی. نگران نباش فقط قبل خواب با وضو یا با دعا بخواب خیلی آرومتر میشی
ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢