2777
2789
عنوان

خانما با پارتنرم سرد بشم یا نه

65 بازدید | 6 پست
اول بگم قصدمون جدیه خانواده ها در جریانن

این پارتنر من شغلش و دانشگاه من توی شهر تهرانه و محل زندگی خانواده هامونم توی اصفهانه بعد همیشه که من از شهرمون میومدم تهران میومد دنبالم یا منو میرسوند خلاصه اصلا یه درصدم نمیزاشت تنها جایی برم 

حالا ایشون بعد ی ماه دوری ک همو ندیدیم من میخواستم ی روز زودتر بیام تهران که این آقارو ببینم ولی آقا میخواد بیاد اصفهان ( چهارشنبه بیاد تا یکشنبه شب )چون ماشینشو باید نشون نمایندگی بده و میگ چون یکشنبه تعطیله فرصت خوبیه شنبه رم مرخصی میگیرم در حالیکه از قبل به من گفته بود بلیطتو شنبه بگیر که یکشنبه رو پیش هم باشیم تازه میگف پسرخالم گفته پنجشنبه  بریم موج های آبی 😔

بعد من میترسم خودم تنها بیام ترمینال بعدش چیکار کنم جو ترمینالم خیلی بده 

الان حق ندارم ناراحت باشم ازش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه راننده آژانسه؟؟؟

حتی اگر ازدواج هم کرده بودین ممکن بود یه زمانی یه کاری پیش بیاد و نتونه بیاد دنبالت،طلاق میگیری؟؟

چطوری دانشجوی شهر دیگه شدی، ولی هنوز نمیتونی توی ترمینال سوار اسنپ و تاکسی ترمینال بشی؟

مگه راننده آژانسه؟؟؟حتی اگر ازدواج هم کرده بودین ممکن بود یه زمانی یه کاری پیش بیاد و نتونه بیاد دنب ...

عزیزم بارها شدم توی بدتررین ساعت ها و شرایط 

ولی الان چند تا اتفاق افتاده با اسنپ تاکسی اینا دیگه میترسم واقعا بلایی سرم بیارن

عزیزم بارها شدم توی بدتررین ساعت ها و شرایط ولی الان چند تا اتفاق افتاده با اسنپ تاکسی اینا دیگه میت ...

به هر حال هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد که طرف نتونه بیاد

مثلا مریض باشه ، میخوای بگی چون من اومدم باید با اون حال راه بیفتی تو خیابون؟

به هر حال هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد که طرف نتونه بیادمثلا مریض باشه ، میخوای بگی چون من اومدم باید با ...

عزیزم بحث رسوندن نیس اصلا بحث اینه من میخواستم یکشنبه ببینمش