2777
2789
عنوان

تمام کنکوری ها و مشاور ها و کسایی که سر در میارن بیان لطفا 🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
چرا کیفیت نداری ؟

سوالی که هیچ وقت جوابشو نفهمیدم

واسه همین یکساله دیگه پشت کنکور موندم 

بلد نبودم حلش کنم .

شاید به این خاطر بود که تند خوان بودم یا ویدیو نمیدیدم

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالی که هیچ وقت جوابشو نفهمیدمواسه همین یکساله دیگه پشت کنکور موندم بلد نبودم حلش کنم .شاید به این ...

ببین موقعی که درسنامه میخوندی 

کامل متوجه میشدی . وضعیت تست زنیت چطور بود ؟

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم 

ببین موقعی که درسنامه میخوندی کامل متوجه میشدی . وضعیت تست زنیت چطور بود ؟

اره تست هامم مثلا ۲۰ تست 5 غلط بود

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

خوبه بودی کهههه

🥲بخدا نمیدونم کجا رو اشتباه رفتم 

ازمون خیلی سبز میرفتم ترازمم ۷۰۰۰ بود 

قلمچی ۵۲۰۰