2777
2789

مسواک روزی ۲یا ۳ بار 

نخ دندون مرتب قبل مسواک

دهانشویه عادی هفتگی ۲ بار

نیم ساعت بعد و قبل غذا مسواک نزن

خوراکی سفت گاز نزن

غذای سرد و گرم با فاصله زمانی بخور

خمیر دندون سفید کننده یا زغالی نزن

لیمو و نمک به دندونت نزن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسواک روزی ۲یا ۳ بار نخ دندون مرتب قبل مسواکدهانشویه عادی هفتگی ۲ بارنیم ساعت بعد و قبل غذا مسواک نز ...

من مشکلم اینه که شیرینی جات دندون خراب میکنن و اگه بخوام بعد هر شیرینی مسواک. بزنم خیلی میشه یا مثلا سر کار چای شیرین میخوریم و هیچ کس مسواک نمیاره داخل چون نمیزارن 

مسواک روزی ۲یا ۳ بار نخ دندون مرتب قبل مسواکدهانشویه عادی هفتگی ۲ بارنیم ساعت بعد و قبل غذا مسواک نز ...

میشه بگین بهترین مسواک و نخ و دهان شویه چی هست؟ 

میگن خمیر دندان فلوراید خوب نیست. درست میگن؟ 

من زیاد اهل شیرینی نیستم ولی تابستونا یکم بستنی میخورم. کلا شیرینی‌جات، ترشیجات، تنقلات، فسفود، دلستر، لیموناد، قند مصنوعی اینارو حذف کنم واس همیشه ؟

من مشکلم اینه که شیرینی جات دندون خراب میکنن و اگه بخوام بعد هر شیرینی مسواک. بزنم خیلی میشه یا مثلا ...

باید دهنت رو آب بکشی و آب قرقره کنی حداقل

شنیدم اگه بعدش سبزیجات یا میوه بخوری چون محیط قلیایی میکنه خوبه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

برا من جنسش نابدده بجز ۴تا جلویی پایین هیچ دندونی نیست درست نکرده باشم ۳تاهم کشیدم و بنظرت سنم چنده؟ ...

آره یکم سخته... چون من میترسم بعدا بی دندون بشم کلا. 

ولی من از خدامه دندون های جدید بکارم

میشه بگین بهترین مسواک و نخ و دهان شویه چی هست؟ میگن خمیر دندان فلوراید خوب نیست. درست میگن؟ من زیاد ...

زیادش خوب نیست کمش فکر نکنم ایرادی داشته باشه

فلوراید برای دندون خوبه مگر اینکه محل زندگیت خاص باشه و دندون پزشک بگه تو نباید فلوراید دار بزنی

مسواک باید نرم یا مدیوم باشه

من خودم دهانشویه وی وان و ایروکس داشتم وی وان بیشتر دوست دارم

بعد دهانشویه هم تا نیم ساعت نه آب و نه غذا نخور