2777
2789

من۲۲ ماه سایقه بیمه دارم،الان میخوام بیمه بیکاری بگیرم میشه؟ کسی میدونه چقدر میدن؟

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اونجایی که کار می کنی کارفرمات اسمتون بفرستند واسه شرکت بیمه بیکاری که مثلاً به دلیل فلان مشکل ...

نامه اش رو کرفتم از شرکت

باید اونجایی که کار می کنی کارفرمات اسمتون بفرستند واسه شرکت بیمه بیکاری که مثلاً به دلیل فلان مشکل ...

خودشون هم میتونن برن اداره کار و طرح دعوا علیه کارفرما کنن حتی بدون نامه اخراج هم اداره کار شورا تشکیل میده و رای نهایی رو اداره کار میده

از آخرین جایی که بیمه برات رد شده ۶ ماه باید باشه اگه مجرد باشی ۶ ماه میگیری اگر متاهل باشی یک سال م ...

یعنی مهم نیست پایه حقوق من چقدر باشه؟ در هر صورت اونا پایه حقوق وزارت کار رو میدن؟پایه حقوق من ۳۵ میلیونه ولی پایه حقوق وزارت کار ۱۳ ایناس فک کنم

خودشون هم میتونن برن اداره کار و طرح دعوا علیه کارفرما کنن حتی بدون نامه اخراج هم اداره کار شورا تشک ...

من نامه عدم نیاز رو دارم

فقط میخوام بدونم چه مدت و چقدر پول میدن بهم

یعنی مهم نیست پایه حقوق من چقدر باشه؟ در هر صورت اونا پایه حقوق وزارت کار رو میدن؟پایه حقوق من ۳۵ می ...

شغلت چی بوده که ۳۵ میگرفتی؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یعنی مهم نیست پایه حقوق من چقدر باشه؟ در هر صورت اونا پایه حقوق وزارت کار رو میدن؟پایه حقوق من ۳۵ می ...

نه دیگه بیمه بیکاری پایه حقوق اداره کارو میده نه حقوق اونجایی که کار کردین 

من نامه عدم نیاز رو دارمفقط میخوام بدونم چه مدت و چقدر پول میدن بهم

نباید یک ماه بیشتر از ترک کار گذشته باشه زود برو اداره کار و اداره بیمه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

اگر پایه حقوقت بالاتر از وزارت کار باشه باید بیمت هم کارفرما حداقل واریز نمیکرد اگر طبق پایه حقوقت ریخته طبق اون میگیری