2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عجیب این روزا که خیلی آدما بد شدن چطور بدت نمیاد

من بُعد دیگه آدما رو هم سعی میکنم ببینم   مثلا ی همکار داریم همه بدشو میگن میگن بدجنسه   ولی تنها کسی ک میتونه رامش کنه منم   چون وقتی درونش خشم رو میبینم بجای اینکه باهاش بد بشم سعی میکنم ببینم چی ناراحتش کرده و درکش کنم  حداقل منم یه زخم دیگه براش نشم

من بُعد دیگه آدما رو هم سعی میکنم ببینم مثلا ی همکار داریم همه بدشو میگن میگن بدجنسه ولی تنها کس ...

این درسته عزیزم خوبه که اینطوری هستی ولی این در مورد همه ی آدما صدق نمیکنه چون به قولت بعضی آدما مشکلی ناراحتشون کرده که حالشون خوش نیست ولی بعضیا ذاتشون بده اینارو واقعا نمیشه تحمل کرد چون دنیارو هم بهشون بدی بالاخره یه مشکلی درست میکنن

خودت باش مثل بقیه هست

این درسته عزیزم خوبه که اینطوری هستی ولی این در مورد همه ی آدما صدق نمیکنه چون به قولت بعضی آدما مشک ...

اجازه نمیدم مشکل درست کنه واسم  حواسم هست ب ذات آدما  و حتی اگ همه بگن بدجنسه من ازش بدم نمیاد چون همون آدم ی خصوصیات خوب توش هست

خودم همیشه دعام اینه ک خدایا نزار قلبم از کینه پر بشه نزار بدی آدما دلمو سیاه کنه  میخام مهربون باشم هرچند ک بهم بدی بشه   شاید برا اینه ک از کسی بدم نمیاد

ازون مهربونای خنگ نیستما  از حقم دفاع میکنم ولی تنفر از آدما توی وجودم نیست

اجازه نمیدم مشکل درست کنه واسم حواسم هست ب ذات آدما و حتی اگ همه بگن بدجنسه من ازش بدم نمیاد چون ه ...

چقدر خوب که اینطوری هستی موفق باشی😍👌

خودت باش مثل بقیه هست