2777
2789

تاپیک قبلم گفتم کار دارم تو شهر دیگه

و از همسرم که عقدیم پرسیدم عروسی میره یانه

گفت فکر کنم برم

انتظار داشتم بگه تو نیای نمیرم یه جوری شدم

بعد گفتم منم شاید کارمو بتونم زود تموم کنم بیام

دو بار گفت به کارت برس عزیزم اولویت اولت کارت باشه عجله ای انجامش نده

بعد باز گفتم گفت هرچی صلاح میدونی

یه جوری شدم البته میدونم همسرم چشم پاکه

ولی خب فامیلاشون راحتن باهم و عروسیشون مختلطه

و حتی شاید مشروب هم باشه نمیدونم

و اینکه دخترای اونا با همسرم راحتن و شوخی میکنن و توپرن و خوشگل

نمیدونم عروسی برم یا نه خودم دوست ندارم برم

نمیدونم مثل یه جوجه اردک بخوام دنبالش برم و مواظبش باشم و هم بپامش که چجوری به دخترا نگاه میکنه یا اینکه برام مهم نباشه و آزادش بذارم تا هرکاری دلش میخواد بکنه و خود واقعیش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم نگاه نمیکنه و نیاز نیست برم دنبالشولی خب ناخوداگاه چشش بهشون میخوره دیگهاون وقت شاید منو مقایس ...

مگه تو خوشگل نیستی اصلا مگه تو انتخابش نیستی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وقتی بهش اعتماد داری اجازه بده بره اینکه بخوای بیوفتی دنبالش فایده نداره اونم حرف بدی نزده

خب من با توجه به اینکه همسرمه بهش ارزش میدم و بهش اعتماد میکنم و هم اینکه همه میگن چشم پاکه برا همین بهش اعتماد میکنم

نه اینکه خودشو بهم ثابت کرده باشه

پس این اعتماد یه جورایی صددر صدی هم نیست