2777
2789
عنوان

امشب گند بزرگی زدم وای

1138 بازدید | 39 پست

من دانشجوم همخونه داره دختر خوبیه باهم مشکل نداریم دوستامون هم جداس 

وقتی با دوستاش میره بیزون یا میاره خونه گهگاهی بمن میگ توم بیا خ کم من تا الان بیشتر بش گفتم برا بیزون 

اما کلا دوتامون عقیدمون این دوستامون قاطی روابط هم نکنیم

امروز دوستم ی مشکل داشت با دوستش امد ک بخرفیم تو اتاق بساط پهن کردم ک همخونم نیاد 

همخونم قلیون داره اما شریکی استفاده میکنیم تنباکو و ماه عسل هم شریکی میخریم 

بعد یهو گف من قبل رفتنم بیام یکم قل بکشم ؟ منم چون دوستم حرف خصوصی داشت  تو چت ب دوستم گفتم  فلانی اگ اومد تحویلش نگیر باهاش عادی باش  بلافاصله ذوست دوستم دید من تو چت یچی ب دوستم گفتم بش گف بریم ؟ بعد مجبورا این پیام ب دوست دوستمم نشون دادم ک فک نکنه راجب اونه بعد گف وای ن من نمیتونم من میرم دستشویی بعدم سریع رفتن دم رفتنیم گف این کتابا براتوعن گفتم اره گف معلومه ادما خوش ذات چ کتابایی میخونن قبل ترسن از لحظه رسیدن کلی از خودم قیافم رفتارم تعریف میکرد یسره 

حالا بگید رفتار من چطور بود ؟ خودم حس میکنم گند زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدما درک نکردم 

تا تو باشی واضح بنویسی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید