2777
2789
عنوان

امروز دیدمش

223 بازدید | 20 پست

از عید تا حالا تو این ۵ماه شاید روهم دو باری دیدمش،امروززز بازم خوشبختانه دیدمش .دیدنش تو این روزای ناامیدی و تکرااار،یه جون به جون هام اضافه میکنه...

وقتی دیدمش تو دلم گفتم خدایاااا من دقیقا ازچیه این خوشم میاد نه ظاهرخیلی خوبی نه موقعیت انچنانی یی نه تیپ وقیافه ی خاصی اماا بازم هیچکس جز اون نمیتونه توجهمو بخودش جلب کنه.هیچکسی رو نمیبینم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

این اسمش دوست داشتن نیسن شاید عادت کردی به بودتش

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه وقتی کسی چیزی نداره عاشقش شدی

بسیااار باشخصیت و متینه.این خودش یه اپشنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

این اسمش دوست داشتن نیسن شاید عادت کردی به بودتش

چطور این حرفو میزنین؟

من تمام خواستگارامو بخاطرش رد میکنم.هرروزم نمیبینمش محل کارمو ازش جداکردم که بهش فکر نکنم

فکر کن طرف اینا رو نداره سگ محلت کنه بازم بخوایش ..خاک تو سرم:)💔

دور ازجونت عزیزم

هی خوش بحالتون

عزیزدلم دوس داشتن یطرفه خوشبحالت نداره.من همش نگرانم یه روز از خواب بیدارشم و بشنوم ازدواج کرده

دور ازجونت عزیزم

خیلی خسته ام بخدا…

انشالله اگر به صلاحته بشه برات قبل از این که دیر بشه و ذوقت کور بشه❤️🫂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2159785     به هرکسی خوبی نمودم مرا به خوبی نمود

چطور این حرفو میزنین؟من تمام خواستگارامو بخاطرش رد میکنم.هرروزم نمیبینمش محل کارمو ازش جداکردم که به ...

اهان اخه بیشتر اطرافم دیدم من خودم یکب رو خیلی مبخواستم بهش خیلی وفادار بودم دوسال به قول شما دوستش داستم ولی وفتی بهم خیانت کرد حتی محل نمبداد چون میدونست دارم با این وجود من دوستش داشتم بعد فهمیدم من عادت کردم بهش وگرنه چرا باید دوستش داشته باشم 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اهان اخه بیشتر اطرافم دیدم من خودم یکب رو خیلی مبخواستم بهش خیلی وفادار بودم دوسال به قول شما دوستش ...

اینکه یه نفرو به هرر قیمتی دوس داشته باشی اصلا درست نیست...اما من فکر نمیکنم عادت باشه.تمااام فکرو ذکرمه

خیلی خسته ام بخدا…انشالله اگر به صلاحته بشه برات قبل از این که دیر بشه و ذوقت کور بشه❤️🫂

انشالله.اما شمام براخودت ارزش قائل باش عزیزم.اگه یه نفرو دوس داری سعی کن عاقلانه باشه منطق پشتش باشه.عاشق ادمِ اشتباه هیچوقت نشو

انشالله.اما شمام براخودت ارزش قائل باش عزیزم.اگه یه نفرو دوس داری سعی کن عاقلانه باشه منطق پشتش باشه ...

من بچگی کردم خیلی کارای اشتباهی کردم که غرور و شخصیتی برام نموند ولی الان اونطور نیستم چیزی که عذابم میده اینه نه کسی به چشمم میاد که باهاش باشم و زندگی کنم نه حتی خودش میتونه جای خودش باشه اوج عذابه…

https://abzarek.ir/service-p/msg/2159785     به هرکسی خوبی نمودم مرا به خوبی نمود

من بچگی کردم خیلی کارای اشتباهی کردم که غرور و شخصیتی برام نموند ولی الان اونطور نیستم چیزی که عذابم ...

امیدوارم از این به بعدبهترین اتفاقا در انتظارت باشه..