2777
2789

خیلی اخلاقش خوبه ها خیلی زیاد 

صبور آروم اصن درجه یکه 

ولی بغلش کردم آرایش داشتم رو صورتم بعد پیرهنش مشکی بود 

کرمم کلا مالید به سرشونه و آستین پیرهنش لک افتاد 

بعد برگشت دید کرمی شده صداشو نبرد بالا اصلا ولی با یه لحنی برگشت گف اه بابا لباسمو کثیف کردی من فردا میخام برم سرکار چی بگم بگم چیشده چنبار بگم خوردم به دیوار 

لحنشو دوس نداشتم 

گفتم اوکیه اشکال نداره خودم با دسمال پاک میکنم برات 

دسمال آوردم پاک کردم باز این یجورایی تو قیافه بود گفتم خو پاک کردم دیگه 

خودم کثیف کردم خودمم پاکش کردم  

ناراحت شدم از رفتارش راستش خودشم فهمید 

بعد اینکه دید ناراحت شدم گف بابا صدتا پیرهن فدای یه تار موت ناراحتی نداره ک عشقم 

چیزی نشداااا چیز خاصی نبود اصن ولی یه جوری شدم 

گذاشتم ب پای اینکه شاید خسته بوده 

انقد خوب بوده همیشه باهام کوچیکترین رفتار تندی ازش ببینم یه جوری میشم 

کلا نوشتم ک تو دلم نمونه با نوشتن حالم خوب میشه🥲 

با اجازه استارتر، تا پنجم شهریورماه اگه حساب بلو بانک باز کنید و کد معرف بزنید صدتومن به حساب شما واریز میشه صدتومن به حساب من اینم کد معرف

MKRFYA

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعییی :)

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

با اینا مقایسه نمیشه 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اتفاقا اینجور واکنش های لحظه ای خیلی می‌تونه توی شناختش کمکت کنه . با دقت بیشتری ب رفتاراش نگاه کن شاید از اینایی باشه ک زود داغ میکنه 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

با اجازه استارتر، تا پنجم شهریورماه اگه حساب بلو بانک باز کنید و کد معرف بزنید صدتومن به حساب شما وا ...

شماها چقد ساده و زودباورین ۰😂

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.