2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلبچ واقعا خوشمزه مخصوصا بیرونی ها

نه مامان جونم و مامانم یه طور درست میکنن تو خونمون سرش دعوا میشه 

یه طوری که باید تا ۲ ۳ وعده اینو داشته باشیم 

دُخت شیرازیم 😎        

خدا بگم اسی و کاربرا رو چیکار نکنه🙄انقد اسم غذاهای خوشمزه آوردین که شکمم داره از گشنگی بندری میزنه ...

خوشبحالت رژیمی منم هی امروز فردا میکنم شکمم داره بزرگ میشه شوهرم میگه باورزش کوچیکش کن من عمل نمیکنم شکمتو

در نهایت بگم که هرکسی ذائقه ای داره 

اما در واقع غذاهای حلال همیشه خوشمزه بودن 

مثلا یک فیلم دیدم داشت بندناف گاو رو میخورد خانم چینی ئه ، به شدت به شدت حالم به هم ریخت

باز کله پاچه تو خونه ما تا یک هفته میمونه

حتما خوب درست نمیکنین 

وگرنه کله پاچه ای که خوب درست بشه و درست شسته بشه نه بو میده نه شکل بدی داره 

دُخت شیرازیم 😎        

حتما خوب درست نمیکنین وگرنه کله پاچه ای که خوب درست بشه و درست شسته بشه نه بو میده نه شکل بدی داره

نه اتفاقا خوشمزه هم میشه اما چون خواهرم دوست نداره 

و یکم زیادی چربه فقط بابام دوست داره منم یکم چون چربیش زیاده

نه مامان جونم و مامانم یه طور درست میکنن تو خونمون سرش دعوا میشه یه طوری که باید تا ۲ ۳ وعده اینو دا ...

من اصلا تو خونه درست نمیکنم یا مادرشوهرم درست میکنه یابیرون میخورم وقتی بهش میگم بیرونی هاخوشمزه تره لجش میگیره البته خدایش مادرشوهرمم خوب درست میکنه